IT Programer Voorkom IT-rampen op elke locatie, van uw applicaties en systemen, bij u lokaal (on premise) of in de cloud.
Direct contact

  Back-up & Beveiliging

  Bijna iedereen maakt wel back-ups van de belangrijke informatie maar controleert u deze back-ups ook regelmatig? Weet u zeker dat de gegevens die u perse wilt veiligstellen ook veilig zijn?

  • Zorgeloos werken
   Een vast aanspreekpunt voor alle vragen.
  • 24/7 bereikbaar voor support
   Snelle hulp van onze eigen helpdesk.
  • Betrouwbaar & transparant
   Uw data is bij ons veilig.
  • Vast bedrag per gebruiker per maand
   U komt nooit voor verrassingen te staan.

  Spinware Solutions maakt dagelijks een back-up en wij controleren regelmatig of deze voldoet. Iedere back-up wordt 30 dagen bewaard maar in overleg met de klant wordt dit soms aangepast (bijvoorbeeld wanneer de AFM, Orde van Advocaten of andere instantie eist dat de gegevens langer bewaard worden). De gegevens worden versleuteld in onze co-locatie opgeslagen zodat ook in geval van een zeer grote calamiteit de gegevens gewaarborgd zijn. Het maken van degelijke back-ups is een basis ingrediënt van onze dienstverlening.

  Voorkom IT-rampen op elke locatie, van uw applicaties en systemen, of u nu lokaal (on premise) of in de cloud werkt.

  Back-up software

  Spinware Solutions maakt gebruik van Arcserve, een gecertificeerde, krachtige back-up software die alle moderne besturingssystemen ondersteunt. Met Arcserve back-up software is het mogelijk uw bestanden 24 uur per dag van een back-up te voorzien. U hebt alleen de back-up software en een internetverbinding nodig. Met Arcserve back-up software is het ook mogelijk om uw back-ups dagelijks lokaal weg te schrijven.

  Wij gebruiken Arcserve back-up software voor klanten die gebruikmaken van onze systeembeheer– en Remote Desktop Services oplossingen.

  Beveiligde verbinding en opslag

  Alle bestanden en documenten die u bij Spinware Solutions opslaat, worden met behulp van encryptie versleuteld, nog voordat de bestanden over een beveiligde verbinding naar onze back-up servers verstuurd worden. Dit betekent dat niemand in staat zal zijn om uw bestanden in te zien (ook onze medewerkers niet). Een veilige verbinding is bovendien noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de AVG-wetgeving.

  Meer weten over Back-up & Beveiliging?

  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
  Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1,5 uur terug.

   Rudolf Philipse

   Rudolf Philipse
   IT Specialist

   “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”