SmartDC Datacenter - het datacenter waar uw bedrijfsgegegevens door ons worden opgeslagen.
Vraag informatie aan


SmartDC Datacenter

i3D Rotterdam

Voor opslag van uw bedrijfsgegevens maken wij gebruik van het externe datacenter i3D.net. Dit is een ‘Tier IV’ Smartdc datacenter in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Smartdc staat voor performance, uptime en maximale veiligheid met 15 carriers in huis en een volledig redundante N + 1 power setup.

U kunt er 100% van uit gaan dat de veiligheid van uw data wordt gewaarborgd in dit zeer moderne externe datacenter. Het voldoet aan alle eisen van deze tijd (o.a. TIA-942 Data Center Standard) en is goed beveiligd, gekoeld en schoon. Onze IT engineers bezoeken regelmatig het datacenter in Rotterdam om onderhoud te plegen, hardware te vernieuwen en de performance te bekijken.

Indien u bij ons op bezoek bent in Den Haag kunt u zien hoe het datacenter non-stop wordt gemonitord.

Colocatie

Wilt u uw eigen server in een van onze servieskasten plaatsen? Ook dat is mogelijk. Zo profiteert u van een betrouwbare netwerkverbinding en stroomtoevoer. Voor een vast maandtarief nemen wij alle zorgen uit handen!

Anders dan bij een dedicated server is bij colocatie de server het eigendom van u als klant, u bent dus derhalve zelf verantwoordelijk voor het functioneren van zowel de hardware als de software. Spinware Solutions draagt als hostingprovider, samen met het i3D datacenter, zorg voor een optimale beschikbaarheid van het netwerk.

Serverbeheer

Het succes van een bedrijf is grotendeels afhankelijk van stabiele en goed beheerde servers. Dit vereist proactieve monitoring, aandachtig onderhoud, regelmatige beveiligingsaudits en upgrades van servers. Spinware Solutions heeft toegewijd serverbeheer-personeel die optimale zorg kunnen bieden die u nodig heeft – tegen zeer concurrerende prijzen. Wanneer uw interne mensen moeite hebben om de technologie óf kosten te beheren, pakken we zowel het technische probleem als de financiële problemen aan. Bij Spinware Solutions zijn we erg trots op ons werk en maken we het uitbesteden van serverbeheer diensten eenvoudig.

Wij bieden zowel Managed en Unmanaged dedicated servers aan.

Lees meer over ons serverbeheer.

Wilt u meer weten over het SmartDC Datacenter?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”