section-d3091fd

Het Spinware team is een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, (online) marketing, projectmanagement en customer service.

section-6c859fa
Rudolf Philipse
Hi, I'm
Rudolf Philipse

Directeur - Sales

Rudolf heeft 21 jaar geleden Spinware Solutions opgericht met als doel om een veilige, gemakkelijk te beheren werkplekomgeving te ontwikkelen die voor MKB-bedrijven uitkomst zou bieden. Dat is aardig gelukt, want het bedrijf is anno 2020 uitgegroeid tot een serieus ICT bedrijf met complete, klantspecifieke oplossingen.

Tamer Bilir
Hi, I'm
Tamer Bilir

Sr. Systeembeheerder

Tamer werkt sinds 2006 voor Spinware Solutions en is de langst werkende IT engineer binnen het bedrijf. Hij is belangrijk geweest in het opzetten van de IT structuur en heeft de groei en ontwikkeling van het bedrijf van dichtbij meegemaakt.

Maizzard (Mike) Ignacio
Hi, I'm
Maizzard (Mike) Ignacio

Systeembeheerder

Mike werkt sinds 2011 bij Spinware Solutions. Hij is vaak de eerste persoon die onze klanten aan de lijn krijgen als ze contact opnemen met onze helpdesk. Problemen oplossen en klanten gelukkig maken is zijn kracht. En dat wordt door iedereen gewaardeerd!


section-6b9771a
Hugo van der Horst
Hi, I'm
Hugo van der Horst

CRM Consultant

Fulltime CRM Consultant en Marketing & Sales manager bij partnerbedrijf Mulberry Garden B.V.. Daarnaast is hij nauw betrokken bij Spinware Solutions; hij is verantwoordelijk voor marketing communicatie.

iStorm
Hi, I'm
iStorm

Software Engineers

In Roemenië werken zeer ervaren software programmeurs, werkzaam bij partnerbedrijf Mulberry Garden B.V. voor software ontwikkeling en onderhoud aan SpinOffice CRM, en worden ook ingezet door Spinware Solutions.

section-b435300

Vacatures & Stages

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures of stageplekken beschikbaar, maar indien je over een bijzondere CV denkt te beschikken dan maken we wellicht wel een plek voor je vrij! Vul dan het formulier in en geef in de toelichting aan waarom jij graag bij Spinware Solutions wilt komen werken!

section-23d71ec

"Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!"