ICT advies Bent u benieuwd welke ICT diensten het beste aansluiten bij uw infrastructuur en wensen? Wij denken graag met u mee!
Vraag informatie aan


ICT-advies op maat

Een eigen server plus een server voor het geval van een calamiteit, dat is het advies dat u krijgt van de meeste ICT-ers. Zij leveren u deze graag met daarbij een contract voor het onderhoud en als er extra werkzaamheden moeten worden gedaan dan krijgt u een rekening. Veel complexe software wordt geïnstalleerd voor het maken van back-ups, virus scans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een fors tarief. Als ondernemer zijn de gerelateerde kosten onduidelijk en u weet niet waar u aan toe bent. ICT-advies biedt vaak uitkomst.

ICT-advies toegespitst op uw situatie

Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing op ICT gebied. De ontwikkelingen gaan zo snel en daarnaast is ICT-beheer hoogstwaarschijnlijk niet uw core business. Het vinden van een geschikte partij is lastig. Voordat u een keuze maakt wilt u wel weten wat voor u de beste keuze is. Daarom bieden wij u (zo onafhankelijk mogelijk) graag advies op ICT gebied toegespitst op uw situatie en wensen.

Wij kunnen u onder andere ICT-advies bieden op het gebied van:

  • Wat wel en niet uitbesteden van mijn systeem- en/of netwerkbeheer.
  • Extern of interne server hosting.
  • Moeten we wel of niet ‘in de cloud’.
  • Hoe kunnen wij onze ICT-kosten reduceren.
  • Beveiliging van uw bestanden en software.
  • Applicatie- of systeemintegratie advies.

Behoefte aan ICT-advies?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”