ICT advies Bent u benieuwd welke ICT diensten het beste aansluiten bij uw infrastructuur en wensen? Wij denken graag met u mee!
Direct contact  ICT advies op maat

  Een eigen server plus een server voor het geval van een calamiteit, dat is het advies dat u krijgt van de meeste ICT-ers. Zij leveren u deze graag met daarbij een contract voor het onderhoud en als er extra werkzaamheden moeten worden gedaan dan krijgt u een rekening. Veel complexe software wordt geïnstalleerd voor het maken van back-ups, virus scans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een fors tarief. Als ondernemer zijn de gerelateerde kosten onduidelijk en u weet niet waar u aan toe bent. ICT advies biedt vaak uitkomst.

  ICT advies toegespitst op uw situatie

  Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing op ICT gebied. De ontwikkelingen gaan zo snel en daarnaast is ICT beheer hoogstwaarschijnlijk niet uw core business. Het vinden van een geschikte partij is lastig. Voordat u een keuze maakt wilt u wel weten wat voor u de beste keuze is. Daarom bieden wij u (zo onafhankelijk mogelijk) graag advies op ICT gebied toegespitst op uw situatie en wensen.

  Wij kunnen u onder andere ICT advies bieden op het gebied van:

  • Wat wel en niet uitbesteden van mijn systeem- en/of netwerkbeheer.
  • Extern of interne server hosting.
  • Moeten we wel of niet ‘in de cloud’.
  • Hoe kunnen wij onze ICT-kosten reduceren.
  • Beveiliging van uw bestanden en software.
  • Applicatie- of systeemintegratie advies.

  Meer weten over ICT Advies?

  Wij gebruiken onze kennis graag om u te adviseren. U kunt via het formulier uw interesse kenbaar maken.   Rudolf Philipse

   Rudolf Philipse
   IT Specialist

   “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”