Microsoft 365 Het beheer van Microsoft 365 uitbesteden? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Vraag informatie aan


Microsoft 365 beheer

Microsoft 365 is het Cloud Services-platform dat Microsoft-producten online (en ook lokaal geïnstalleerd aanbiedt via maandelijkse of jaarlijkse abonnementsvormen met daarin opgenomen de volgende applicaties:

 • Word, Excel, PowerPoint, OneNote
 • OneDrive
 • Outlook
 • Sharepoint
 • Yammer
 • Power BI
 • Flow
 • PowerApps
 • Teams

Deze applicaties worden gebruikt om de bedrijfsproductiviteit te verhogen. Microsoft 365 is de cloud-based suite van deze applicaties. Er zijn verschillende Business en Enterprise abonnementsvormen beschikbaar.

Microsoft 365 maakt het mogelijk om altijd, overal, veilig en met elk apparaat gebruik te maken van de vertrouwde Microsoft Office software. Daarnaast kun je eenvoudig bestanden delen, samenwerken en efficiënt communiceren. Dit verhoogt de productiviteit en plezier van het werken in teams. Spinware Solutions ondersteunt organisaties bij het effectief inzetten van Office 365. Welke ‘apps’ bieden toegevoegde waarde en welke licenties horen hierbij? Hoe om te gaan met Exchange Online VS Exchange On-premises? Is een ‘hybride’ mailsetup mogelijk?

Naast Microsoft 365 bestaat er ook Office 365. Microsoft 365 is een alles-in-één bundel die nog een stapje verder gaat dan Office 365. In Microsoft 365 zitten namelijk naast alle Office 365-toepassingen ook een Windows 10 Pro upgrade en beveiligingsdiensten Enterprise Mobility & Security (EMS) gebundeld.

Bekijk alle mogelijkheden van Microsoft 365 in onderstaande video van Microsoft.

Office 365 of Microsoft 365, wat past het beste bij uw organisatie?

Of u nu kiest voor Office 365 of voor de uitgebreidere variant van Microsoft 365; Spinware solutions helpt u graag verder. Onze consultants geven u deskundig advies over de overstap naar Office 365 of Microsoft 365. We laten zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven helder inzicht in de kosten en de besparingen die de pakketten realiseren.


Voordelen van het uitbesteden van Microsoft 365 beheer

Het uitbesteden van het beheer van Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, kan verschillende voordelen bieden voor organisaties. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Expertise en ervaring
  Door het beheer van Microsoft 365 uit te besteden, krijgt een organisatie toegang tot de expertise en ervaring van professionele beheerders. Deze experts hebben diepgaande kennis van Microsoft 365 en kunnen ervoor zorgen dat de services optimaal worden geconfigureerd en beheerd.
 • Kostenbesparing
  Het uitbesteden van het beheer van Microsoft 365 kan kosteneffectief zijn, vooral voor kleinere organisaties die mogelijk niet de middelen hebben om interne beheerders aan te nemen. Het elimineert de behoefte aan het inhuren en opleiden van gespecialiseerd personeel, en organisaties betalen alleen voor de services die ze nodig hebben.
 • Focus op kerntaken
  Door het beheer van Microsoft 365 uit te besteden, kunnen organisaties hun interne IT-personeel vrijmaken om zich te concentreren op strategische projecten en kerntaken die direct verband houden met de bedrijfsdoelstellingen. Het uitbesteden van routinetaken zoals updates, patches en gebruikersbeheer stelt interne teams in staat om zich te richten op meer waardevolle activiteiten.
 • Toegang tot geavanceerde functionaliteiten
  Microsoft 365 biedt een breed scala aan geavanceerde functionaliteiten en tools die mogelijk niet volledig worden benut zonder de juiste expertise. Door het beheer uit te besteden, kunnen organisaties profiteren van de volledige mogelijkheden van Microsoft 365 en gebruikmaken van functies zoals geavanceerde beveiliging, samenwerkingstools en geautomatiseerde workflows.
 • Continue monitoring en ondersteuning
  Een professionele beheerder kan zorgen voor continue monitoring van de Microsoft 365-services, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en aangepakt. Bovendien bieden beheerders ondersteuning aan gebruikers bij vragen, problemen of training, waardoor de algehele productiviteit van medewerkers wordt verbeterd.

Het uitbesteden van het beheer van Microsoft 365 kan dus organisaties helpen om optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten, kosten te besparen en zich te concentreren op hun kerntaken. Het is echter belangrijk om een betrouwbare en ervaren serviceprovider te kiezen die past bij de specifieke behoeften van de organisatie.


Microsoft 365 beheer door Spinware Solutions

Zorgeloos werken met Microsoft 365
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
Optimale ondersteuning
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Veilig werken in de cloud
(Pro-)actief beheer houdt uw IT veilig
Beheer van uw hele IT
Ook uw netwerk, werkstations, en apparaten
Vragen of hulp nodig?

Neem contact met ons op

Met het aanschaffen van Microsoft 365 licenties alleen heeft u nog niet automatisch uw organisatie in de cloud. Veel van onze klanten grijpen de overgang naar Microsoft 365 aan om het beheer van Microsoft 365 uit te besteden aan het ervaren team van Spinware Solutions. Onze specialisten helpen u graag met al uw Microsoft 365 vragen.

Wij beheren uw Microsoft 365 omgeving op een professionele manier en nemen u werk uit handen. We verzorgen de gehele levenscyclus van Microsoft 365 onderdelen, van aanmaak tot ontmanteling. Zo kunnen we bijvoorbeeld inlogcodes, postbussen of documentbibliotheken aanmaken en aanpassen. Ook zorgen we ervoor dat uw Microsoft 365 omgeving in goede conditie blijft. Het beheer omvat de volgende punten:

 • Beheertaken
  Het aanmaken of wijzigen van gebruikers, gedeelde postbussen, distributielijsten, externe contactpersonen, bijnamen, permissies, bibliotheken etc.
 • Inrichting & optimalisatie
  Wij kijken samen met u hoe we het gebruik van Microsoft 365 kunnen optimaliseren. Zo kunnen we Sharepoint als intranet of kenniscentrum inrichten.
 • Periodieke Microsoft 365 gezondheidscheck
  Hierin controleren wij uw Microsoft 365 op een aantal kritische punten: domein-instellingen, beveiligingsinstellingen, licentiebeheer en een aantal hoofdmachtigingen op e-mail en bestanden.

Heeft u behoefte aan ondersteuning, of wilt u van gedachten wisselen over Microsoft 365 en het beheer er van? Of bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde voor uw omgeving? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

Bezoek onze kennisbank voor onze Microsoft 365 handleidingen, instructies & FAQs.

Meer weten over Microsoft 365?

Wij bieden Microsoft 365 beheer en ondersteuning aan voor een vast bedrag per maand. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”