Microsoft Sharepoint Het beheer van Microsoft SharePoint uitbesteden?
Neem contact met ons op.
Vraag informatie aan


Microsoft SharePoint

In ons privéleven zijn we al gewend aan het gemak van online delen van bestanden en documenten. Toch lopen veel bedrijven nog achter als het op gebruiksgemak en online samenwerking aankomt. Sharepoint, onderdeel van Microsoft Teams, zorgt voor een beter digital gebruiksgemak en verbetert de samenwerking. Het bevordert efficiënte samenwerking en documentmanagement in een gebruiksvriendelijke interface.

Integraal en veilig documentmanagement met SharePoint

U wilt dat de kennis in uw organisatie veilig opgeslagen is, en makkelijk gedeeld en geraadpleegd kan worden. In SharePoint maakt u informatie beter vindbaar voor uw medewerkers. Bovendien profiteert u van de veiligheids- en integratiemogelijkheden van het Microsoft 365 landschap. Spinware Solution zorgt voor een naadloze integratie van Sharepoint binnen uw IT-omgeving en helpt bij het ontwikkelen van een governance-beleid. Zo werkt u op een optimale en veilige manier samen.

Bekijk alle mogelijkheden van SharePoint in onderstaande video van Microsoft.

Spinware Solution als businesspartner van SharePoint

Als ICT parter gaat Spinware Solution altijd uit van uw behoeften: wat heeft uw organisatie nodig om de winstpunten van business productivity optimaal te benutten? Wij matchen uw behoeften met de beschikbare functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Wij laten u hoe u een begin maakt met SharePoint en hoe u de mogelijkheden optimaal benut.

Bezoek onze kennisbank voor onze SharePoint handleidingen, instructies & FAQs.

Meer weten over de implementatiemogelijkheden van SharePoint?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”