NinjaRMM Wij gebruiken NinjaRMM voor monitoring van uw lokale computers.
Vraag informatie aan


NinjaRMM monitoring

NinjaRMM is een alles-in-één SaaS-platform voor IT-monitoring- en -beheer met een robuuste set functies die ons helpen met het inrichten, bedienen en beheren van uw IT-diensten. Wij kunnen op afstand uw netwerkapparaten beheren, waaronder Windows- en Mac-eindpunten, patching uitvoeren, op afstand toegang krijgen, antivirusscans implementeren en uitvoeren, scripts automatiseren op alle apparaten, websiteprestaties controleren en meer. Het is gebouwd op een eenvoudig en intuïtief, cloud gebaseerd platform waardoor wij binnen 5 minuten aan de slag kunnen met uw lokale IT infrastructuur, zonder servers.

NinjaRMM is voor ons dus een krachtig hulpmiddel om de infrastructuur van u als klant (netwerk, cloud en eindpunten) te kunnen beheren zodat wij problemen tijdig kunnen identificeren. En wanneer u belt dat er een probleem, stroring of andere uitdaging is kunnen wij direct met de ingebouwde TeamViewer software meekijken en het probleem in een paar seconden in plaats van uren oplossen.

Wilt u meer weten over NinjaRMM en de mogelijkheden van lokaal PC beheer voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder. Vraag hieronder meer informatie aan.

Meer weten over NinjaRMM en lokaal beheer van uw PCs?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”