section-a805ef4

Tevreden klanten

section-b3feb5b
Vereniging Rembrandt
Plus projects
ScienceWorks
Diner Thuis
Kronenburg
Good B.V.
Topcapital
Zeker!Geregeld
De Burghave
Partell
Nassauhuis Makelaardij
https://i0.wp.com/spinware.nl/wp-content/uploads/2021/01/In-het-Koorenhuis.png?w=400

section-0fedbab

Referenties

We hebben een aantal klanten gevraagd om hun ervaringen met ons te delen.

section-09bc4e3

“Als toonaangevende vermogensbeheerder is het cruciaal dat klantgegevens optimaal worden beveiligd en opgeslagen, altijd toegankelijk zijn voor onze medewerkers en dat medewerkers in een veilige omgeving kunnen werken.

In het verleden hadden wij een fysieke server op kantoor staan. Dit gaf ons een veilig gevoel, we hadden immers alle data in eigen beheer. Maar in 2008 hebben wij toch besloten om van lokaal beheer van onze server over te stappen naar extern beheer door een betrouwbare ICT-partij. Het risico- en de verantwoordelijkheid van het hebben van een server in eigen beheer werd te groot, kennis en tijd ontbrak steeds vaker en wij wilden hiermee als organisatie ook een professionaliseringsslag maken.

Met de keuze voor Spinware Solutions als ICT-partij zijn wij tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Niet alleen werd onze in-house server overbodig, maar vanaf dat moment konden alle medewerkers ook ineens virtueel in de cloud werken via Remote Desktop. Zowel op kantoor als vanuit huis; dat was toen al vooruitstrevend!

En waarom wij nu, meer dan 12 jaar later, nog steeds met Spinware Solutions samenwerken? We houden van het persoonlijke contact, ze zijn oplossingsgericht, innovatief en flexibel, en de helpdesk is altijd zeer goed bereikbaar en behulpzaam!“

Patrick Bontje
Oprichter & Directeur

Topcapital
Topcapital is een van de eerste écht onafhankelijke vermogensadviseurs van Nederland en in 2007 opgericht door Peter van der Slikke en Patrick Bontje.

www.topcapital.nl

pijl


section-4ddc641
Plus projects
Plus Projects is een subsidieadviesbureau opgericht in 2005 door Marjolein Nijhuis en David Paul Doornbos. Samen met hun opdrachtgevers staat Plus Projects aan de basis van innovatie en duurzaamheid door maximaal subsidieadvies te leveren.

www.plusprojects.nl

pijl

“In 2016 was Plus Projects op zoek naar een ICT-partner die voldeed aan voor ons belangrijke voorwaarden. Wij zochten een stabiele partner met een vast aanspreekpunt, persoonlijk contact én een transparante kostenstructuur zodat wij niet voor onverwachte kosten zouden komen te staan. Zo is voor ons helder wat wij maandelijks kwijt zijn aan ons IT-beheer.

Wij hebben gekozen voor een door Spinware Solutions gehoste en beveiligde Remote Desktop Services (RDS) serveromgeving, gebruikersaccounts voor alle werknemers met daarbij Microsoft Exchange accounts. Daarnaast wordt er dagelijks een offsite backup van onze data gemaakt.

Door het gebruik van de Remote Desktop Services omgeving kunnen onze medewerkers altijd en overal veilig inloggen en werken. Thuiswerken tijdens coronatijd was voor ons daardoor gemakkelijk te realiseren.

De helpdesk van Spinware Solutions handelt altijd snel en adequaat indien dat vanuit ons gewenst of noodzakelijk is. Heeft iets minder prioriteit, dan voelen ze dat eigenlijk altijd goed aan. Naar kritieken of verbeterpunten wordt goed geluisterd en naar gehandeld, erg fijn!

Kortom, Plus Projects is zeer tevreden over de diensten en serviceverlening van Spinware Solutions!“

Nicolien Spoelstra
Office Manager


section-c85f7fe

“Spinware Solutions is voor ons de ideale partner op ICT-gebied. Als organisatie hebben wij behoefte aan een gedegen server met de juiste support. Spinware Solutions begrijpt de essentiële waarde die ze voor Partell representeren. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze organisatie!”

Raymond Hoffs
Directeur

Partell
Partell biedt slimme (zakelijke) telefonie- en internet oplossingen. Veilige telefonie via de cloud, helemaal ingesteld op de Nederlandse mkb-ondernemer.

www.partell.nl

pijl


section-1197605
https://i0.wp.com/spinware.nl/wp-content/uploads/2021/01/In-het-Koorenhuis.png?w=280
In het Koorenhuis is de culturele hotspot van Den Haag. Van oefenruimte, werkruimte tot theaterzaal. In het Koorenhuis beleef je cultuur, doe je inspiratie op, ontmoet je andere mensen en ontwikkel je talent. Uniek aan in het Koorenhuis is de diversiteit aan mogelijkheden onder één dak.

www.inhetkoorenhuis.nl

pijl

“Sinds 2017 werken wij met Spinware Solutions. Wij zijn met elkaar in contact gekomen omdat we zochten naar een consistente maar eveneens flexibele oplossing voor ons systeembeheer. Tot nu toe heeft Spinware Solutions ons niet teleurgesteld. De dienstverlening is degelijk en professioneel, én tegelijkertijd flexibel en persoonlijk. Ze denken mee met onze ICT behoeften en leveren compacte en effectieve oplossingen. Kortom, we zijn erg tevreden met onze keuze destijds voor Spinware Solutions!”

Sewan Mumcuyan
Directeur-bestuurder


section-6c7c768

“Als serviceflat is het van groot belang om optimaal gebruik te maken van onze computers. Door het uitbesteden van ons netwerkbeheer naar Spinware Solutions is dit een realiteit geworden.

Zonder eigen infrastructuur maken wij al jaren gebruik van Spinware Solutions; ik raad iedereen, die niet meer met server of computer problemen geconfronteerd wil worden, aan om even met Spinware Solutions contact op te nemen!”

Frank Verschoor
Directeur

De Burghave
Toekomstbestendig en zorgeloos wonen voor senioren in Heemstede. Residentie De Burghave heeft 120 riante appartementen, verdeeld over een aantal gebouwen, gelegen in een prachtig rustige omgeving.

www.burghave.nl

pijl


section-fedba49
https://i0.wp.com/spinware.nl/wp-content/uploads/2021/01/ScienceWorks_klein.png?w=200
ScienceWorks is een bureau in het centrum van Den Haag, dat is opgericht om wetenschap en praktijk te verbinden. Zij maken hierbij gebruik van bestaande expertise uit binnen- en buitenland met behulp van een adviesraad. Zij richten zich primair op advieswerkzaamheden, projectontwikkeling en kennisoverdracht.

www.scienceworks.nl

pijl

“Werken met Spinware Solutions scheelt ons bedrijf een hoop zorgen. We hoeven geen server of dure PC’s aan te schaffen, we worden altijd snel en prettig geholpen als er vragen zijn en het geeft een stabiele toegang tot het internet”

Frank Zwetsloot
CEO

section-fd74f5b

0

jaar ICT ervaring

0

/7 monitoring

0

werkplekken in beheer
section-1c6c308

"Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!"