Datacenter
BeveiligingData opslagOns kantoor

Server verhuizing naar een Premium MPLS datacenter

Spinware Solutions is altijd volop in beweging de omgeving waar onze gebruikers gebruik van maken steeds te vernieuwen. De steeds groeiende behoefte aan data opslag en snelle verbindingen vragen om een verdere verbetering van onze infrastructuur. Mede om die reden gaan wij deze maand onze servers verhuizen van ons eigen kantoor op de Javastraat naar i3D datacenter in Rotterdam. Dit betekent dat we een 50x snellere internetverbinding krijgen en een 99,99% uptime garantie op de internetverbinding en de stroom.

Over i3D

i3D.net beheert haar eigen wereldwijde IPv4/IPv6 netwerk (AS49544). Het hoogwaardige i3D.net netwerk is opgebouwd uit meerdere grote Tier-1 transit aansluitingen en is aangesloten op de drie grootste Internet Exchanges in Europa. De mix van verschillende aanbieders en Internet Exchanges zorgen voor een maximale performance. Low Latency en beschikbaarheid zijn het uitgangspunt van het i3D.net Premium Netwerk.

Wij zijn zeer enthousiast dat we deze stap gaan zetten en denken hierdoor het service level naar onze klanten verder te kunnen verbeteren. Later dit jaar willen we ook servers upgraden naar Windows 2012 waardoor de remote desktop ervaring weer stappen beter wordt. Natuurlijk staan wij u graag te woord wanneer u meer wilt weten over de stappen die wij in de komende maanden gaan zetten.