Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Direct contact

  Systeembeheer Wassenaar

  Voor netwerkbeer en systeembeheer voor uw bedrijf in Wassenaar kunt u terecht bij Spinware Solutions. Een professioneel ICT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in systeembeheer, netwerkbeheer en tal van andere werkzaamheden op het gebied van ICT. Vanuit het kantoor in Den Haag bedient Spinware Solutions het midden- en kleinbedrijf in een grote regio, waaronder ook bedrijven in Wassenaar. Voor een prima prijs bent u zeker van onder meer veilige en efficiënte opslag van uw data en service van een netwerkbeheerder en systeembeheerder. Neem contact op met Spinware Solutions als u interesse heeft in onze diensten, wilt weten wat wij kunnen beteken voor uw bedrijf in Wassenaar of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk advies gesprek.

  Waarom kiezen voor Spinware Solutions

  Zorgeloos werken
  Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
  24/7 bereikbaar voor support
  Snelle hulp van onze eigen helpdesk
  Betrouwbaar en transparant
  Uw data is bij ons veilig
  Vast bedrag per gebruiker per maand
  U komt nooit voor verrassingen te staan
  Meer weten?

  Neem contact op

  Spinware Solutions zet de klant voorop en denkt met u mee. Wij proberen u zo onafhankelijk mogelijk te adviseren bij uw keuzes op het gebied van ICT, netwerkbeheer, systeembeheer, beveiliging en wij kunnen ook service verlenen op maat zoals het ontwikkelen van software applicaties. Wij hanteren een duidelijk en overzichtelijk prijsbeleid zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen of onverwacht grote uitgaven komt te staan. Kernwoorden: veiligheid, efficiëntie, transparantie, betrouwbaarheid en service. Alle diensten van Spinware Solutions zijn ook beschikbaar in Wassenaar.

  Netwerkbeheer en systeembeheer

  Wilt u een professionele netwerkbeheerder en systeembeheerder inschakelen voor uw bedrijf in Wassenaar? De netwerkbeheerders en systeembeheerders van Spinware Solutions nemen u alles omtrent het beheer van uw netwerk en netwerksysteem uit handen zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Omdat problemen met netwerken altijd onverwacht en ongelegen komen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat ook calamiteiten in het weekend of ’s avonds door ons snel en adequaat kunnen worden opgelost. Deze service is eveneens beschikbaar voor bedrijven in Wassenaar.

  Geen onverwachte hoge kosten

  Bij Spinware Solutions komt u niet voor onverwachte financiële uitgaven te staan. Wij rekenen voor de diensten van de netwerkbeheerder en systeembeheerder maandelijks een vast bedrag per gebruiker. Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie belangrijk en spreken met u duidelijke tarieven af, en adviseren u bij de voor uw bedrijf beste keuze van bijvoorbeeld de server. Uiteraard zijn onze netwerkbeheerders en systeembeheerders professioneel en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied.

  Eigen server of gedeelde server?

  De keuze van de server van uw bedrijf in Wassenaar zal afhangen van uw wensen en behoeften. Spinware Solutions adviseert u graag -onafhankelijk- bij uw keuze. Omdat updates en beveiliging van uw data plaatsvindt in ons centrale datacenter, bent u er altijd van verzekerd dat uw data behouden blijven. Oók als een laptop en desktop stuk gaat of is verloren en zelfs als er sprake is van brand of een andere calamiteit plaatsvindt, zijn uw databestanden bij ons veilig. Neem contact op met Spinware Solutions voor advies op maat voor uw bedrijf in Wassenaar.

  De veiligheid van uw data is belangrijk

  Bij ons is uw netwerk en uw kostbare data in veilige handen. Dagelijks verzorgen wij back-ups en onze professionele virusscanners scannen al het uitgaande en binnenkomende verkeer. Het datacenter van Spinware Solutions bevindt zich in een beveiligde omgeving en elke back-up wordt standaard 30 dagen bewaard en langer indien nodig of afgesproken. Gegevens worden versleuteld opgeslagen zodat ook bij zeer ernstige calamiteiten uw data veilig is. U kunt dus altijd over uw kostbare gegevens beschikken.

  Advies en software op maat

  Wij adviseren u graag op maat. Heeft uw bedrijf in Wassenaar behoefte aan speciale op maat gemaakte software applicaties dan maken wij die graag voor u, afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze netwerkbeheerder en systeembeheerder nemen u graag alles uit handen hetgeen voor u kostenbesparend werkt. Immers, u hoeft geen dure netwerkbeheerder in dienst te nemen. Een ander voordeel is dat u door de voortdurend toenemende complexiteit van ICT uw netwerkbeheerder niet hoeft te laten bijscholen. De professionele netwerkbeheerders en systeembeheerders van Spinware Solutions zijn altijd op de hoogte van alle ins en outs van systeembeheer en netwerkbeheer. Verder bent u er zeker van dat uw data in veilige handen zijn en u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze expertise indien zich calamiteiten voordoen.

  Neem contact ons op als u meer wilt weten over onze diensten en de mogelijkheden voor uw bedrijf in Wassenaar. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend tijdens een persoonlijk gesprek.


  Team Spinware

  Over ons

  Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

  Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


  Spinware Solutions

  Uw ideale systeembeheerder

  Is uw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Wassenaar en bent u op zoek naar een optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeem en netwerkbeheer graag geheel of gedeeltelijk van u over. Indien u nog specifieke vragen over systeembeheer Wassenaar of andere diensten heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Vast tarief

  We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

  24/7 monitoring

  We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

  Betrouwbaar & transparant

  Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

  Wilt u meer weten over systeembeheer in Wassenaar?

  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
  Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1,5 uur terug.

   Rudolf Philipse

   Rudolf Philipse
   IT Specialist

   “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”