Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Gouda

Zoekt u een betrouwbare, efficiënte en veilige manier om uw ICT omgeving te beheren? Dan kunnen we u bij Spinware Solutions B.V. verder helpen. Als externe ICT partner kunnen wij de taken van een systeembeheerder voor onze rekening nemen, zodat u zich kunt focussen op werkzaamheden die voor u echt belangrijk zijn. Met name voor relatief kleine ondernemingen die willen dat de ICT goed wordt geregeld, maar er liever niet te veel aandacht aan besteden, kan een externe ICT partner een aanwinst zijn voor het bedrijf. Wij helpen u als klant uit Gouda graag bij het ontwikkelen van een oplossing die bij uw bedrijf en uw ICT omgeving past.

Redenen om te kiezen voor een externe ICT partner

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

De reden om te kiezen voor een externe ICT partner kan te maken hebben met kostenbesparing, maar ook de complexiteit van ICT kan een rol spelen in de beslissing. Als u ervoor kiest om het netwerkbeheer aan Spinware Solutions B.V. over te dragen, betekent dat namelijk dat u in Gouda niemand in huis hoeft te hebben die deze werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Bovendien hoeft u ook niemand in te huren tegen een hoog uurtarief. Maar het belangrijkste argument om een externe ICT partner in de arm te nemen voor uw systeembeheer is toch wel de toenemende mate van complexiteit van de ICT. De ontwikkelingen in de ICT gaan namelijk razendsnel en om uw ICT optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om deze up to date te houden. Dit kost tijd, maar dit nemen we bij Spinware Solutions B.V. graag voor onze rekening.

Weten waar u aan toe bent?

Wist u dat we bij Spinware al ruim vijftien jaar actief zijn als ICT bedrijf? We hebben al meer dan honderd klanten geholpen bij het beheren van hun ICT. Om te kunnen voorzien in de wensen en behoeften van al deze verschillende klanten, vinden wij het belangrijk om op een transparante manier met hen samen te werken. Daarnaast maken we heldere afspraken met elkaar, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Zo kunt u bij ons uitgaan van:

  • Een vast bedrag per maand
  • Betrouwbaar en efficiënt netwerkbeheer
  • Veiligheid van uw data en gegevens

Bij iedere klant maken we gebruik van een oplossing op maat, die is ontwikkeld op basis van de werkzaamheden van het bedrijf, de wensen en eisen. We maken dus geen gebruik van een standaardoplossing, maar kijken welke ICT oplossingen bij uw bedrijf uit Gouda passen.

Advies nodig over ICT vraagstukken?

In de vele jaren dat wij als IT bedrijf ondernemingen helpen bij het beheren van hun systeem en netwerken hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor zijn we in staat onze klanten en prospects te voorzien van passend en professioneel advies. Hiervoor kunt u dus ook altijd bij ons terecht. Zo kunnen we u voorzien van advies over:

  • Wel of niet in de ‘cloud’
  • Beveiliging van uw software en bestanden
  • Het reduceren van uw ICT-kosten
  • Externe of interne server hosting

Wij passen ons advies graag aan op uw specifieke situatie in Gouda om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of op zoek bent naar advies.

Dag en nacht bereikbaar bij spoedgevallen

Met vragen, problemen of advies kunt u terecht bij onze servicedesk. Deze is tijdens werktijden (08.30 uur tot 17.00 uur) vanuit Gouda bereikbaar via 070-3115402. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat er buiten deze tijden een probleem is met uw ICT omgeving en u met spoed onze hulp nodig heeft. Via het nummer van de servicedesk wordt u in geval van uiterste nood automatisch doorverbonden met een van onze collega’s. Wij kijken graag wat wij op dat moment voor u kunnen betekenen en of wij uw probleem op afstand op kunnen lossen. Bij Spinware Solutions B.V. staan we voor u klaar!


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Gouda

Is uw bedrijf gevestigd in Gouda of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Gouda graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den Rijn | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Pijnacker

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Gouda?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”