Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Hoek van Holland

Bent u op zoek naar een externe ICT partner die de taken van een systeembeheerder binnen uw bedrijf in Hoek van Holland over kan nemen? Dan bent u bij Spinware Solutions B.V. aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het beheren van uw ICT omgeving, zodat u uw energie kunt steken in andere belangrijke werkzaamheden. Met ons team van goed opgeleide professionals zorgen wij ervoor dat het beheer van uw ICT efficiënt verloopt. Bij ons is uw data veilig! Met onze hulp zijn uw ICT zorgen dan ook volledig verleden tijd.

Goede redenen om een externe ICT partner in te schakelen

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Het in de arm nemen van een externe ICT partner lijkt voor u misschien een grote stap, maar het brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het namelijk voor kostenbesparing. Het overdragen van uw systeembeheer aan Spinware Solutions B.V. betekent namelijk dat u in Hoek van Holland geen netwerkbeheerder in huis hoeft te hebben. Het belangrijkste argument is echter de toenemende mate van complexiteit van ICT. De ontwikkelingen op ICT gebied gaan namelijk razendsnel. Om uw ICT omgeving goed te laten functioneren, is het belangrijk om deze up to date te houden en dus op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. Maar dit kost enorm veel tijd. Tijd die u veel beter kunt gebruiken. Maar ondanks dat u liever niet te veel tijd in uw ICT beheer stopt, wilt u wel dat het goed geregeld is. En daar kunnen we bij Spinware Solutions B.V. voor zorgen.

Waar kunt u bij ons op rekenen?

Momenteel zijn we al ruim vijftien jaar actief als ICT bedrijf en hebben we meer dan honderd klanten geholpen bij het beheren van hun ICT omgeving. Om deze samenwerkingen goed te laten verlopen, besteden wij veel aandacht aan een transparante samenwerking en maken we bovendien duidelijke afspraken. Zo kunt u in Hoek van Holland rekenen op:

  • Een vast bedrag per maand
  • Betrouwbaar en efficiënt netwerkbeheer
  • Veiligheid van uw software en bestanden

Als we voor u aan de slag gaan met het beheren van uw ICT vindt de hosting van uw server plaats in een extern datacenter in Rotterdam. Hier kunnen we ervoor zorgen dat uw data en gegevens veilig zijn, zelfs als er gegevens op uw computer of back up onverhoopt verloren gaan. Bovendien is uw data op ieder moment en vanaf iedere locatie voor u toegankelijk. U zult dus absoluut geen hinder ondervinden van het feit dat u uw netwerk door een externe ICT partner laat beheren.

Een oplossing op maat

ICT is een complex vakgebied met zeer diverse mogelijkheden. Voor ieder bedrijf is dus wel een geschikte oplossing te vinden. Maar dat betekent niet dat u uit de voeten kunt met een standaard oplossing. Daarom ontwikkelen we bij Spinware Solutions B.V. een oplossing die speciaal voor uw bedrijf uit Hoek van Holland is ontwikkeld. Door middel van een inventarisatie bepalen we uw wensen en eisen en kijken we waar uw ICT oplossing aan moet voldoen om optimaal te kunnen functioneren. Alleen op die manier kunnen wij u goed van dienst zijn en bent u in staat optimaal te profiteren van uw ICT omgeving.

Professioneel advies bij Spinware Solutions B.V.

Behalve voor het ontwikkelen van diverse ICT oplossingen kunt u bij ons ook goed terecht voor professioneel advies. In de afgelopen jaren hebben we als IT bedrijf veel ervaring opgedaan, die we graag gebruiken om u te kunnen helpen bij het verbeteren van uw ICT omgeving in Hoek van Holland. Bij ons kunt u terecht voor advies over onder andere:

  • Externe of interne hosting van uw server
  • Het reduceren van uw ICT kosten
  • De beveiliging van uw bestanden en software

Voor dit advies kunt u terecht op ons kantoor in Den Haag, maar ook telefonisch zijn wij goed bereikbaar.

Help, een spoedgeval!

Onze servicedesk is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Hier kunt u terecht met vragen, opmerkingen of als u op zoek bent naar advies. Maar het kan ook voorkomen dat zich een onverhoopt, urgent probleem voordoet met uw ICT. Hiervoor is onze servicedesk tijdens bovengenoemde tijden bereikbaar via 070-3115402. Maar ook buiten deze uren kunt u onze medewerkers bereiken. In geval van uiterste nood wordt u via dit nummer automatisch doorverbonden met een van onze collega’s die u graag verder helpt om uw probleem in Hoek van Holland op te lossen.

Meer weten over systeembeheerders of ons bedrijf?

Wilt u meer weten over Spinware Solutions B.V. of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf uit Hoek van Holland kunnen betekenen? Kijk dan rustig verder op onze website en lees meer over ons bedrijf en over de diensten die wij leveren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar op het contactformulier op onze website kunt u ook uw gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op.


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Hoek van Holland

Is uw bedrijf gevestigd in Systeembeheerder Hoek van Holland of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Systeembeheerder Hoek van Holland graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Zie ook: Systeembeheerder Leiden | Systeembeheerder Gouda | Systeembeheerder Den Haag

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Meer weten over systeembeheer in Hoek van Holland?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”