Cloud computing Maak veilig en gemakkelijk gebruik van uw gewenste cloud-diensten. Wij helpen u er graag bij!
Vraag informatie aan


Cloud oplossingen

Steeds meer bedrijven maken gebruik van data-opslag in de cloud en van diensten die in de cloud draaien. Dit hoeft natuurlijk niet direct een verhoogd risico te betekenen maar het is wel van belang om als organisatie dit in kaart te brengen. Welke medewerkers hebben toegang tot welke diensten en kunnen wij er ook bij vanuit een andere locatie en wordt deze toegang netjes geblokkeerd wanneer het dienstverband wordt beëindigd?

Beheer van cloud oplossingen uitbesteden

Spinware Solution is gespecialiseerd in het beheer van computers en voor het verbinden naar cloud-diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft OneDrive, Sharepoint en Dropbox Business. Wij helpen organisaties door computers up-to-date te houden waardoor deze veiliger zijn, want randsomware of gijzelsoftware kan eenvoudig een organisatie binnensluipen wanneer de beveiliging van de computers niet is gewaarborgd.

Door middel van Remote Monitoring & Management Software (RMM software) beheren wij computers en voeren wij de nodige updates uit. Pro-actief monitoren wij de computers zodat deze altijd optimaal functioneren. Voor een vast bedrag per maand voeren wij deze werkzaamheden uit en heeft u toegang tot onze helpdesk.

Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag bij het beheren van uw cloud oplossingen.

Neem contact op

Microsoft 365

Microsoft 365 maakt het mogelijk om altijd, overal, veilig en met elk apparaat gebruik te maken van de vertrouwde Microsoft Office software. Daarnaast kunt u eenvoudig bestanden delen, samenwerken en efficiënt communiceren. Dit verhoogt de productiviteit en plezier van het werken in teams. Spinware Solutions ondersteunt organisaties bij het effectief inzetten van Microsoft 365. Welke ‘apps’ bieden toegevoegde waarde en welke licenties horen hierbij? Hoe om te gaan met Exchange Online VS Exchange On-premises? Is een ‘hybride’ mailsetup mogelijk?

Lees hier alles over Microsoft 365 beheer door Spinware Solutions.

Microsoft Teams

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer aanzienlijk verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams binnen) bedrijven helpt om efficiënter en leuk samen te werken binnen afdelingen, projectteams of binnen hele bedrijven. U zult zien dat het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen.

Teams brengt alle Office 365 applicaties, maar ook andere niet Microsoft-applicaties, in één applicatie bij elkaar.

Lees hier alles over Microsoft Teams support door Spinware Solutions.

OneDrive

Uw bestanden veilig in de cloud opslaan en delen via OneDrive.

Met OneDrive voor Bedrijven en ZZP’ers heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag is overal en op ieder device te benaderen. U krijgt van onze helpdesk hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag!

Lees hier waar wij u bij kunnen helpen met Microsoft OneDrive.

Sharepoint

Met SharePoint werkt u moeiteloos samen in bestanden in de Microsoft 365 suite. Borg en vind bestanden door heel uw organisatie. En werk realtime samen in Office-documenten.

Lees hier waar wij u bij kunnen helpen met Microsoft Sharepoint.

Voordelen uitbesteden beheer van uw cloud oplossingen

  • Cloud-diensten zijn flexibel en schaalbaar.
  • U heeft altijd en overal toegang tot uw data.
  • ‘No stress, no hassle’; er is geen afhankelijkheid en stress meer van hardware.
  • Geen onderhoud, updates of beheer van uw computers en applicaties.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support, op afstand en op locatie.
  • Géén verrassingen: u betaald een vast bedrag per maand.

Meer weten over onze Cloud oplossingen?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”