section-45398ee

werkplekken Wij zorgen voor veilige, moderne werkplekken voor u en uw werknemers.
Vraag informatie aan


section-abd8f13

Werkplekbeheer

Ieder bedrijf heeft diverse werkplekken, eigenlijk werkomgevingen, met onder meer pc’s, laptops, smartphones, tablets, printers en scanners op verschillende plekken. U wilt uiteraard dat deze apparatuur altijd betrouwbaar en optimaal beveiligd is en dat storingen en andere problemen worden voorkomen. Een werkplekbeheerder draagt zorg voor het inrichten, monitoren en onderhouden hiervan. Zo kunnen uw medewerkers probleemloos hun werk doen; niet alleen op kantoor, maar ook thuis en onderweg, én op verschillende devices. Hierdoor blijft de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd.

Voor goed werkplekbeheer heeft u een verregaande kennis van hardware en software nodig. Ook moet u snel kunnen reageren om storingen en andere calamiteiten te voorkomen en, wanneer deze zich toch voordoen, snel en professioneel op te lossen. Hierin bieden de specialisten van Spinware Solutions u een uitkomst.

Spinware Solutions is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van werkplekken, zowel traditionele werkplekken als online werkplekken (cloud werkplekken). De eindgebruiker staat hierbij altijd centraal. Bij werkplekbeheer van Spinware Solutions wordt er 24/7 gemonitord en vindt support en beheer veelal op afstand maar, indien nodig, ook op locatie plaats. Lees verder en ontdek wat werkplekbeheer van Spinware Solutions voor uw bedrijf kan betekenen.

Uw werkplekbeheer uitbesteden?

Door storingen en andere problemen met apparatuur worden uw werknemers gestoord in hun werkzaamheden. Dit is niet alleen vervelend, maar ook schadelijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Het beheren en monitoren van apparatuur op de (moderne) werkplekken is dan ook voor veel bedrijven van primair belang. Toch leidt het 24/7 monitoren, adequaat oplossen van problemen en beantwoorden van gebruikersvragen te veel af van waar het in uw bedrijf echt om gaat.

Door het uitbesteden van werkplekbeheer is er meer aandacht voor de primaire processen in uw bedrijf. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele en uitgebreide dienstverlening en bent u verzekerd van een werkplek die optimaal functioneert. Zo zijn de werkplekken binnen uw bedrijf optimaal beveiligd, neemt de beschikbaarheid van uw data en applicaties toe, en hebben uw medewerkers meer mogelijkheden om te werken waar en wanneer ze dat willen. Een goed onderhouden werkplek kan de productiviteit verhogen van uw werknemers!

section-df993d6

Wat Spinware Solutions voor u kan betekenen?

Met het uitbesteden van uw werkplekbeheer aan Spinware Solutions, bent u verzekerd van betrouwbare en goed beveiligde werkplekken voor uw werknemers met een uitstekende support.

Wij voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • 24/7 monitoring van hardware en software
 • Advies aanschaf en onderhoud
 • Windows updates
 • Office updates
 • Anti-virus
 • Back-up beheer
 • Levering van hardware en software
 • Installatie van nieuwe werkplekken
 • Support bij technische problemen en gebruikersvragen
Frans support

Met het uitbesteden van uw werkplekbeheer aan Spinware Solutions bent u verzekerd van een uitstekende support. Door middel van onze monitoring software NinjaRMM en remote support tooling, kijken wij op afstand naar de diverse onderdelen van uw apparatuur, zoals CPU, geheugengebruik, de status van de harddrive en eventuele softwareproblemen. Zo kunnen wij ingrijpen nog voordat zich problemen voordoen. Mochten wij niet op afstand kunnen ingrijpen, bijvoorbeeld doordat het internet er bij u uit ligt, kunnen wij bij u op locatie de problemen verhelpen. Wij zijn snel bij u ter plaatse.

Een beroep doen op onze uitgebreide support bij technische problemen of gebruikersvragen? Neem dan contact op met onze helpdesk. Onze helpdesk is tijdens kantooruren beschikbaar en wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

section-f8667d8

Voordelen werkplekbeheer uitbesteden

Spinware Solutions zorgt voor een veilige, moderne werkplek voor uw werknemers. Dit heeft veel voordelen voor uw bedrijf:

 • Werken zonder onderbrekingen.
 • Altijd en overal toegang tot uw computers, laptops, printers en scanners.
 • Centraal beheer verlaagt de kosten door schaalgrootte.
 • U profiteert van innovaties en optimale prestaties van uw ICT.
 • Optimale beveiliging.
 • De beschikbaarheid van applicaties en data nemen toe.
 • U betaalt naar gebruik.
section-2db97cd

Over ons

Sinds 1999 biedt Spinware Solutions complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor MKB-bedrijven in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer, serverbeheer en kantoorautomatisering.

Het team van Spinware Solutions is een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, database- en softwareontwikkeling, webapplicaties en CRM consultancy. Waar kunnen wij u mee helpen?


section-ad5139d

Veelgestelde vragen over werkplekbeheer

Werkplekbeheer betreft het inrichten en vooral beheren, monitoren en onderhouden van verschillende werkplekken. Hieronder vallen de zowel statische werkplekken, zoals werkstations en servers, als flexibele werkplekken, zoals laptops, tablets en smartphones. Werkplekbeheer richt zich zowel op de hardware als de software.
Als organisatie bent u in grote mate afhankelijk van uw apparatuur. Indien er storingen plaatsvinden, denk bijvoorbeeld aan computers die vastlopen of scanners die niet werken, worden uw werknemers gestoord in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt voor vertragingen en brengt de continuïteit van uw bedrijf in gevaar. Dit zorgt niet alleen voor een hoop frustratie, maar kan uw bedrijf (en uw klanten) veel tijd en geld kosten. Daarnaast zorgt goed werkplekbeheer ervoor dat uw werkplek optimaal functioneert. Goed onderhouden werkplekken verhogen de productiviteit van uw werknemers, onder meer omdat zij op ieder moment en vanaf iedere locatie alle software, tools en data voorhanden hebben. Daarnaast draagt goed werkplekbeheer bij aan de veiligheid van uw netwerk.
Door middel van monitoring software kijken wij op afstand naar de diverse onderdelen van uw apparatuur, zoals CPU, geheugengebruik, de status van de harddrive en eventuele softwareproblemen. Op deze manier kunnen wij ingrijpen voordat zich problemen voordoen. Daarnaast voeren wij Windows updates voor u uit en monitoren wij de anti-virus.
U moet rekening houden met een tarief voor werkplekbeheer van € 27,50 per werkplek. Maar het tarief voor werkplekbeheer is sterk afhankelijk van o.a. het aantal werkplekken, het soort apparatuur en de intensiteit van het gebruik. Daarom hanteren wij voor werkplekbeheer geen standaard tarieven. Tijdens een (telefonische) afspraak stellen wij vast wat er nodig is om uw werkplekbeheer efficiënt in te richten. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.
Werkplekbeheer is complex en tijdrovend. Het updaten van software en beveiliging, monitoren van apparatuur en oplossen van storingen leidt af van uw primaire bedrijfsprocessen. En naarmate het aantal werkplekken toeneemt, wordt deze klus alsmaar complexer. Uw werkplekbeheerder neemt u dit werk uit handen. Is uw bedrijf te klein voor een eigen werkplekbeheerder, dan is dit een goede reden om uw werkplek beheer uit te besteden.


section-baae8ff

Meer weten over Werklplekbeheer?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist
section-3338910

"Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!"