office work Een stabiele en snelle internetverbinding is cruciaal voor een goed functionerende ICT-infrastructuur.
Direct contact  Zakelijk internet

  Voor uw zakelijke toepassingen zoals een server, computernetwerk, IP-telefonie (VoIP) of camerabeveiliging maakt u gebruik van een of meerdere zakelijke internetverbindingen. Een stabiele en snelle (Wifi) internetverbinding is cruciaal voor een goed functionerende ICT-infrastructuur.

  Support & ondersteuning

  • Zorgeloos werken
   Een vast aanspreekpunt voor alle vragen.
  • 24/7 bereikbaar voor support
   Snelle hulp van onze eigen helpdesk.
  • Betrouwbaar & transparant
   Uw data is bij ons veilig.
  • Vast bedrag per gebruiker per maand
   U komt nooit voor verrassingen te staan.

  Spinware Solutions biedt onafhankelijk support en ondersteuning. Afhankelijk van de reeds aanwezige infrastructuur kunnen wij het volledige traject van aanleg van de bekabeling tot de levering en installatie van de verbinding inclusief een modems, routers, firewall en switches voor uw verzorgen.

  Daarnaast werken wij samen met diverse partners die de gewenste diensten zoals ADSL, VDSL en glasvezel verbindingen, virtuele netwerken, VoIP oplossingen, zakelijke mobiele abonnementen, webhosting, domeinregistratie en e-maildiensten leveren die nodig zijn om de gewenste zakelijke internet infrastructuur te realiseren.

  Wilt u werken op uw eigen netwerk terwijl u bij de klant aan tafel zit? Of heeft u twee netwerken en zou u deze graag op één locatie samengebracht hebben? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  Onze consultants adviseren u altijd vanuit een totaalbeeld, zodat snel duidelijk wordt wat voor u de beste oplossing is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

  Meer weten? Neem contact op!

  Wilt u meer weten over Zakelijk Internet voor uw bedrijf?

  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
  Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1,5 uur terug.   Rudolf Philipse

   Rudolf Philipse
   IT Specialist

   “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”