Onze Partners

Wij willen voor u als klant het maximale halen uit het ICT beheer. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts helpen we uw organisatie groeien. Onze partners zijn o.a.:

Microsoft
Onze jarenlange samenwerking met Microsoft geeft ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van advies en oplossingen binnen een breed scala van Microsoft-producten.
Meer informatie over Microsoft.
i3D Data Center
De veiligheid van uw data wordt gewaarborgd in een zeer modern extern datacenter. Het datacenter voldoet aan alle eisen van deze tijd (o.a. TIA-942 Data Center Standard) en is goed beveiligd, gekoeld en schoon.
Meer informatie over ons datacenter.
Amazon Web Service
Wij ontwikkelen moderne business solutions op basis van Saas web technologie. SpinOffice CMR is de bekendste van alle applicaties. Hiervoor maken wij gebruik van Amazon Web Services (AWS) om de applicatieservers to hosten die nodig zijn om onze cloud applicaties te kunnen hosten.
Meer informatie over Amazon Web Service.
VMware
Onze verregaande kennis van VMware geeft ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien in advies en oplossingen met betrekking tot virtualisatie.
Meer informatie over VMware.
NinjaRMM
Middels NinjaRMM Remote Monitoring and Management Software kunnen wij op afstand uw netwerkapparaten beheren, waaronder Windows- en Mac-eindpunten, patching uitvoeren, op afstand toegang krijgen, antivirusscans implementeren en uitvoeren, scripts automatiseren op alle apparaten en zelfs websiteprestaties controleren.
Meer informatie over NinjaRMM.
Arcserve
Een gecertificeerde, krachtige back-up software die alle moderne besturingssystemen ondersteunt. Met Arcserve back-up software is het mogelijk uw bestanden 24 uur per dag van een back-up te voorzien. U hebt alleen de back-up software en een internetverbinding nodig. Met Arcserve back-up software is het ook mogelijk om uw back-ups dagelijks lokaal weg te schrijven.
Meer informatie over Arcserve.
SpinOffice CRM
Het CRM systeem waar wij mee werken, ontwikkeld door partnerbedrijf Mulberry Garden B.V. SpinOffice is een gebruiksvriendelijke relatiebeheer oplossing, ideaal voor MKB bedrijven. Het biedt o.a. relatiebeheer, documentbeheer, dossier- en projectbeheer, agenda-en takenbeheer. Onze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om u als klant een geïntegreerde oplossing te bieden rondom relatie- en klantbeheer.
Meer informatie over SpinOffice CRM.


“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”