Netwerkbeheer Bespaar tijd & geld
Besteed uw netwerkbeheer volledig of deels uit aan een betrouwbare ICT partner.
Vraag informatie aan


Netwerkbeheer

Bij Spinware Solutions kunt u terecht wanneer u het netwerkbeheer van uw bedrijf zou willen uitbesteden. Als uw bedrijf bijvoorbeeld te klein is voor een eigen netwerkbeheerder, dan is dit een goede reden om het netwerkbeheer uit te besteden. Wij nemen het netwerkbeheer graag volledig uit handen, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Wij zorgen voor een betrouwbare en voordelige netwerkbeheer-oplossing voor uw bedrijf. Onze website biedt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden met systeem- en netwerkbeheer via Spinware Solutions. Indien u aanvullende informatie wenst over netwerkbeheer, dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via bovenstaand contactformulier.

Spinware Solutions kan uw volledige netwerkbeheer overnemen. Dit is veelal goedkoper en efficiënter:

  • Wanneer u een probleem heeft kan onze netwerkbeheerder, nadat u hem daartoe toestemming heeft gegeven, meekijken of het scherm van uw pc overnemen. Hierdoor worden problemen zeer snel op een professionele wijze opgelost.
  • Onze netwerkbeheerder kan eenvoudig en op afstand updates uitvoeren. U betaalt dus geen voorrijkosten en hoeft geen afspraak meer te maken. Dat werkt dus kostenbesparend.

Uw netwerkbeheer uitbesteden?

Netwerkbeheer door Spinware Solutions is betrouwbaar, efficiënt en voordelig. Onze ICT professionals beschikken over de benodigde specialistische kennis over netwerkbeheer waardoor u dit gerust aan ons kunt overlaten.

Ten behoeve van het netwerkbeheer hebben wij een speciaal virtueel kantorenpark opgericht. In dit virtuele kantorenpark kunnen bedrijven het netwerkbeheer compleet uitbesteden. Zo kunnen wij kantoren de optimale mogelijkheid bieden om flexibel en efficiënt te werken. U kunt gebruik maken van uw eigen server of ruimte huren op de server van Spinware Solutions.

Ons virtuele kantoor is vanuit elke locatie (met internetverbinding) beschikbaar. De werknemers loggen simpelweg in op de server en kunnen meteen aan de slag. Op die manier zullen u en uw medewerkers locatie onafhankelijk zijn. Zo’n ‘online werkplek’ is natuurlijk een groot voordeel. Flexibiliteit en praktisch netwerkbeheer staat steeds meer centraal.

Mogelijkheden naast het uitbesteden van het netwerkbeheer

Spinware Solutions biedt u naast het netwerkbeheer ook speciale Cliënt Relatie Software, waarmee u nog meer tijd en geld kunt besparen. Met behulp van de CRM software, genaamd SpinOffice, kunt u eenvoudig documenten opstellen en overzichtelijk beheren. In SpinOffice zijn relatiebeheer en documentbeheer samengebracht tot één volledig product. Het gebruik van deze software zal zorgen voor een optimaal klantencontact.

Het SpinOffice pakket bestaat uit software voor gegevensbeheer, documentbeheer, e-mail, een centrale agenda en het beheer van projecten en producten. Naast het uitbesteden van netwerkbeheer is de CRM software van Spinware Solutions een kostenbesparende oplossing.


Team Spinware

Over ons

Vanuit ons kantoor in Den Haag verzorgen wij slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor midden- en kleinbedrijf in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot serverbeheer, werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit toegewijde professionals op het gebied van systeembeheer, database- en softwareontwikkeling, web applicaties en CRM consultancy. Waar kunnen wij uw organisatie mee helpen?

Vast tarief

We rekenen een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 uw computernetwerken, fysieke werkstations en servers, en lossen storingen en problemen direct op.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Veelgestelde vragen over Netwerkbeheer

Met netwerkbeheer wordt ervoor gezorgd dat een computernetwerk operationeel blijft en goed beveiligd is. Een computernetwerk, of (bedrijfs)netwerk, is de infrastructuur van netwerkapparatuur, servers, werkstations en bekabeling. Netwerkbeheer betreft ook de verantwoordelijkheid voor technische verbindingen en het oplossen van storingen en problemen. Tot netwerkbeheer behoort tevens het opzetten, onderhouden en optimaliseren van het netwerk, evenals het ondersteunen van de gebruikers.
De apparatuur die deel uitmaakt van een bedrijfsnetwerk, denkt u aan printers, telefoons, modems, pcs en laptops, is afhankelijk van een goed werkend netwerk. Een goed functionerend netwerk is hierdoor in grote mate bepalend voor de continuïteit van uw bedrijf. Met goed netwerkbeheer worden storingen voorkomen en wordt het netwerk beschermd tegen virussen en hackers. Hierdoor kunnen uw werknemers veilig en ongestoord hun werk doen, zonder problemen of vertragingen. Mocht er zich toch iets voordoen, dan kan een netwerkbeheerder vaak op afstand ingrijpen waardoor het probleem snel wordt verholpen. Daarnaast maakt een goed ontworpen netwerkinfrastructuur uw bedrijf meer flexibel en efficiënt.
Netwerkbeheer uitbesteden kan bij Spinware Solutions tegen een vast laag maandtarief. Hierdoor houdt u grip op de kosten. Het maandtarief is grotendeels afhankelijk van onder meer uw huidige infrastructuur, het soort apparatuur en de intensiteit van het gebruik. Voor netwerkbeheer hanteert Spinware Solutions daarom geen standaard tarieven. Wij stellen graag tijdens een (telefonische) consult vast wat er nodig is om uw netwerkbeheer efficiënt in te richten en te beheren. Daarna stellen wij z.s.m. een offerte en planning op.
Vrijwel ieder MKB-bedrijf heeft een bedrijfsnetwerk met servers en digitale werkplekken. Het goed beheren en onderhouden van dit netwerk zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen zorgeloos kunnen doordraaien. Als uw bedrijf te klein is voor een eigen netwerkbeheerder, dan is dit een goede reden om het netwerkbeheer uit te besteden. Dit heeft diverse voordelen, waaronder kostenbesparing, flexibiliteit en focus op uw core-business.
Spinware Solutions richt zich op MKB bedrijven die zich niet willen bezighouden met ICT, maar voor wie het wél van groot belang is dat het netwerkbeheer gewoon goed geregeld is.

Meer weten over Netwerkbeheer?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”