thuiswerken Altijd toegang tot uw beveiligde kantooromgeving vanuit huis. Wij bieden een slimme en veilige oplossing!
Vraag informatie aan


Slimme thuiswerkoplossing

Veilig thuiswerken is belangrijker dan ooit. Door de coronapandemie openen de meeste werknemers nog altijd hun werklaptop aan de keukentafel of op de bank. Maar naar verwachting zal ook in de toekomst meer thuiswerken de norm worden. Dit vraagt om een structurele thuiswerkoplossing, zodat werknemers makkelijk, efficiënt en veilig vanuit huis kunnen werken.

Dat zal voor veel bedrijven even wennen zijn want vaak is er helemaal nog geen thuiswerkoplossing. En als die er al wel is, dan is die vaak alleen te gebruiken door een deel van de medewerkers. Dus veel bedrijven moeten dit nu gaan inrichten. Voor medewerkers betekent dit dat al het contact waarschijnlijk telefonisch en online, via chat-applicatie of videoconferentie, zal verlopen. Daarnaast moet men vanuit huis bij zijn of haar documenten, bestanden en benodigde software applicaties kunnen. Veel bedrijven moeten dit nu gaan inrichten. Spinware Solutions kan u hierbij helpen.

Wij kunnen veilige thuiswerkplekken realiseren op korte termijn!

Altijd en overal toegang tot uw werkplek

Spinware Solutions biedt een betrouwbare, veilige en snelle thuiswerkoplossing. Met onze Remote Desktop oplossing logt u veilig vanuit huis in binnen uw eigen kantooromgeving en heeft u beschikking over alle gewenste documenten, bestanden en benodigde software applicaties, gewoon alsof u op kantoor zit. Veilig thuiswerken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wat is Remote Desktop Services?

Een Remote Desktop Services (RDS) is een virtueel Windows bureaublad waarop de applicaties geïnstalleerd zijn en vanwaar deze aan de gebruiker worden gepresenteerd. Het werken met programma’s gebeurt dus binnenin die virtuele desktop. De gebruiker heeft een bureaublad en Windows startmenu. Het starten van bijvoorbeeld Microsoft Word gebeurt binnen in die virtuele werkplek. In deze opzet worden de applicatie servers, bestanden e.d. binnen een centrale omgeving opgeslagen. Het raadplegen van een website gebeurt met een browser zoals Firefox of Chrome, die vanaf de RDS wordt gestart. Dat betekent ook dat alle applicaties aanwezig en compatible moeten zijn in die virtuele werkplek. Beheersbaarheid door eenvoud en centralisatie is het grootste voordeel van deze opzet.

Lees hier meer over de Remote Desktop oplossing van Spinware Solutions.

Waarom thuiswerken via Remote Desktop?

Dankzij Remote Desktop heeft u geen high-end computers en servers meer nodig. Op afstand werkt u namelijk in uw eigen omgeving die is ondergebracht in het datacenter van Spinware Solutions. Op deze manier wordt het beheer van uw ICT-omgeving centraal ondergebracht. Zo kunt u zeer efficiënt uw complete digitale infrastructuur beheren en mee laten groeien met uw bedrijf. Bij groei in een ouderwetse omgeving met losse PC’s en servers kunnen zich allerlei capaciteitsproblemen voordoen. Denk aan ruimtegebrek op de server of snelheidsproblemen. In de Remote Desktop thuiswerkomgeving van Spinware Solutions zijn deze problemen opgelost.

Veilig thuiswerken voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand per werknemer beheren wij uw computers, voeren wij de nodige updates uit en heeft u 24/7 toegang tot onze helpdesk. Wij monitoren de computers proactief zodat deze altijd optimaal functioneren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om implementaties en aanpassingen in de inrichting proactief op te lossen. Door uw ICT omgeving in onze cloud te plaatsen heeft u bovendien geen dure hardware meer nodig.

Voordelen veilig thuiswerken via Remote Desktop

  • Altijd en overal toegang tot uw documenten, bestanden en software applicaties.
  • Geen high-end computers en servers meer nodig.
  • Centraal beheer van gebruikers, configuraties en applicaties.
  • Software-updates en monitoring software.
  • Two-factor authentication.
  • Gratis helpdesk support.
  • Eén vast maandbedrag per werkplek.

Meer weten over de thuiswerkoplossing van Spinware Solutions?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”