Microsoft Teams Het beheer van Microsoft Teams uitbesteden?
Neem contact met ons op.
Vraag informatie aan


Microsoft Teams

Efficiënt samenwerken is erg belangrijk voor organisaties. Er zijn veel tools die hierbij kunnen helpen, maar op het gebied van online samenwerken is Microsoft Teams dé applicatie die voorop loopt. De naam zegt het eigenlijk al: Microsoft Teams is een applicatie om in teams samen te werken. Of het nu gaat om vergaderen via een (video)call, bestanden delen of chatten; met Teams kan het allemaal.

Teams brengt alle Office 365 applicaties, maar ook andere niet Microsoft-applicaties, in één applicatie bij elkaar.

Teams is de gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen uw bedrijf, of zoals het ook wel eens wordt genoemd een “hub voor teamwork”. Zoals de naam al aangeeft is Microsoft Teams gericht op samenwerking binnen teams. Dit kunnen afdelingen zijn, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een afdeling of bedrijf, projectteams, klantteams, etcetera.

Bekijk alle mogelijkheden van Teams in onderstaande video van Microsoft.

Spinware Solution als businesspartner van Microsoft Teams

Heeft u behoefte aan ondersteuning, of wilt u van gedachten wisselen over Microsoft Teams en het support er van? Of bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zijn u graag van dienst.

Bezoek onze kennisbank voor onze Microsoft Teams handleidingen, instructies & FAQs.

Meer weten over Microsoft Teams?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”