"Spinware is voor ons de ideale systeembeheer partner."
- Partell -
Vraag informatie aan


Systeembeheer

Bent u op zoek naar professioneel, betrouwbaar en efficiënt systeembeheer, waar u geen omkijken naar heeft? Dan bent u bij Spinware Solutions in de juiste handen. Als ICT-partner voor MKB-bedrijven in Zuid-Holland, verzorgen wij al meer dan 20 jaar slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen die u tijd én geld besparen. Zo zijn wij specialist in systeembeheer-oplossingen die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen.

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar & transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Zo bieden wij een systeembeheer-oplossing gebaseerd op Terminal Server technologie waarbij de server door ons wordt gehost en fysiek is gevestigd in een sterk beveiligd datacenter. Wij garanderen dat u altijd en vanaf iedere locatie toegang heeft tot uw eigen data en software applicaties. En bij ad hoc problemen is onze ICT helpdesk 24/7 bereikbaar voor support, op afstand én op locatie. Slimmer, sneller en veiliger werken en altijd een back-up van uw data? Dan is Spinware Solutions de juiste systeembeheerder voor uw organisatie.

Interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. En bent u in de buurt van ons kantoor in Den Haag? Loopt u dan zeker even binnen!

Systeembeheer uitbesteden

Merkt u dat het systeembeheer binnen uw organisatie u teveel tijd kost, maar wilt u geen dure beheerder aannemen of inhuren tegen een hoog uurtarief? Is uw organisatie niet groot genoeg voor een eigen systeembeheerder? Of heeft u uw systeembeheer al uitbesteed, maar wordt er met ingewikkelde software gewerkt en zijn de gerelateerde kosten u onduidelijk? Dan is het de overweging waard om uw systeembeheer uit te besteden.

Spinware Solutions neemt graag uw systeembeheer uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en zorgt ervoor dat het werkt. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten en u weet zeker dat uw data veilig wordt opgeslagen. U kunt uw systeembeheer uitbesteden voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voordelen systeembeheer bij Spinware Solutions

Het uitbesteden van uw ICT-systeembeheer activiteiten aan Spinware Solutions kent diverse voordelen. Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet.

 • Ons systeembeheer is betrouwbaar en transparant
  U kunt bij ons een virtual private server huren of ruimte huren op een server waar meerdere bedrijven gebruik van maken. In beide gevallen bent u verzekerd van een betrouwbare en voordelige oplossing. Vanuit ons datacenter zorgen wij dat u altijd en overal kunt inloggen en toegang heeft tot uw data en applicaties.
 • Ons systeembeheer is efficiënt
 • Uw data is bij ons veilig
  De back-up van alle data vindt plaats op een beveiligde locatie van Spinware Solutions, zodat bij calamiteiten als brand alle data veilig is gesteld. Ook wanneer iemand een desktop of laptop verliest, gaat er geen data verloren.
 • We zijn 24/7 bereikbaar voor support
  We staan er om bekend dat we telefonisch goed bereikbaar zijn, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten (op ons noodnummer). Hierdoor kunnen wij ad hoc IT problemen vaak direct verhelpen. Onze helpdesk wordt door onze klanten dan ook enorm gewaardeerd.
 • U betaald een vast bedrag per gebruiker per maand
  Spinware Solutions verzorgt alle ICT-systeembeheer activiteiten zoals back-ups, virusscans en spamfilters, voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Als u kiest voor systeembeheer van Spinware Solutions, komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Voor wie?

Spinware Solutions richt zich op MKB-bedrijven die zich niet willen bezighouden met ICT, maar voor wie het wél van groot belang is dat het ICT-systeembeheer goed geregeld is. Voor een vast bedrag per maand nemen wij het volledige beheer van uw server over waardoor er voor ons ook geen prikkel is het onnodig ingewikkeld te maken. U huurt een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken. Wel zo eerlijk!

Meer dan alleen systeembeheer

Als ICT-bedrijf biedt Spinware Solutions naast systeembeheer ook netwerkbeheer, werkplekbeheer, serverbeheer en een betrouwbare, veilige en snelle thuiswerkoplossing via Remote Desktop. Daarnaast bieden wij speciale Cliënt Relatie Software, waarmee u nog meer tijd en geld kunt besparen. Met behulp van de CRM software, genaamd SpinOffice, kunt u makkelijk documenten opstellen en beheren. In SpinOffice zijn relatiebeheer en documentbeheer samengebracht tot één volledig product, wat zal zorgen voor een optimaal klantcontact.

Vast tarief

We rekenen een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Veelgestelde vragen over Systeembeheer

Systeembeheer betreft het dagelijks beheer en onderhoud van alle computer, netwerk en gerelateerde systemen binnen een bedrijf. Een systeembeheerder draagt onder meer zorg voor het uitvoeren van updates, de installatie van software en netwerkapparatuur, computer- en netwerkbeveiliging, het maken van backups, het beantwoorden van computer gerelateerde vraagstukken van medewerkers en het voorkomen en oplossen van problemen.
Zodra het systeembeheer binnen een bedrijf te veel tijd opslokt, maar uw bedrijf niet groot genoeg is voor een eigen systeembeheerder, is het verstandig om uw systeembeheer uit te besteden. Andere voordelen zijn dat een professionele ICT partner uw systemen vaak efficiënter kan inrichten en beheren, uw zich kan richten op uw kernactiviteiten, en dat u zeker weet dat uw data veilig wordt opgeslagen.
Voor systeembeheer moet u rekening houden met een tarief van € 72,50 per maand per gebruiker. Let op: dit tarief is grotendeels afhankelijk van onder meer het aantal werkplekken, het soort apparatuur en de intensiteit van het gebruik. Voor systeembeheer hanteert Spinware Solutions daarom geen standaard tarieven. Wij stellen graag tijdens een (telefonische) consult vast wat er nodig is om uw systeembeheer efficiënt in te richten en te beheren. Daarna stellen wij z.s.m. een offerte en planning op.
Onze helpdesk is goed bereikbaar voor vragen en support. Ervaart u problemen, dan kunnen onze systeembeheerders deze vaak op afstand oplossen. Na uw toestemming, kunnen onze systeembeheerders meekijken of het scherm van uw pc overnemen, waardoor zij u snel kunnen helpen. Mochten wij u niet op afstand kunnen helpen, bijvoorbeeld doordat uw internetverbinding niet meer werkt, dan zijn wij snel ter plaatse om de problemen op te lossen.
Spinware Solutions richt zich op MKB bedrijven die zich niet willen bezighouden met ICT, maar voor wie het wél van groot belang is dat het systeembeheer goed geregeld is.

Meer weten over Systeembeheer?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”