Datacenter Voor Managed & Unmanaged Dedicated Servers kunt u bij Spinware Solutions terecht.
Vraag informatie aan


Managed & Unmanaged Dedicated Servers

Wat is een Dedicated server?

Een dedicated server is de server die men huurt inclusief plaatsing in een datacentrum of een serverruimte van een provider. De klant huurt de computer hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten

Dedicated servers zijn ideaal voor bedrijven die niet klaar zijn om hun eigen serverhardware te kopen. Een dedicated server is een krachtige machine met componenten die zorgvuldig zijn geselecteerd voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. We bieden twee categorieën dedicated serverbeheer: Managed en Unmanaged.

Bedrijven kiezen voor dedicated serverbeheer omdat ze compromisloze prestaties en betrouwbaarheid eisen. Hoewel cloudservers handig zijn en doorgaans sneller kunnen worden geïmplementeerd en geschaald, moet er een prijs worden betaald als het gaat om prestaties en betrouwbaarheid. Dedicated servers bieden de beste prijs / prestatie-verhouding.

Unmanaged dedicated servers

Unmanaged dedicated servers zijn ideaal voor het hosten van klanten die graag hun eigen server beheren. Wij zorgen voor de hardware, de netwerkverbinding en al het andere dat de server nodig heeft om betrouwbaar te werken. We installeren ook een besturingssysteem op de server.

Al het andere is aan de klant, die de volledige vrijheid heeft om alle benodigde software te installeren en te beheren. De ondersteuning die wordt geboden op onbeheerde servers heeft betrekking op de hardware zelf. Als de hardware een storing vertoont, is dat ons probleem. Maar daarnaast is het beheren van de server de verantwoordelijkheid van de klant.

Managed dedicated servers

Managed dedicated servers zijn bedoeld voor klanten die niet het dagelijkse beheer van hun server intern willen doen. Serverbeheer is complex en veel klanten concentreren zich liever op andere aspecten van hun bedrijf. Met een managed dedicated server zorgen onze deskundige systeembeheerders voor een groot deel van het beheer, zodat klanten zich kunnen concentreren op het bouwen van hun applicaties en het laten groeien van hun bedrijf.

Dus wat komt er precies bij managed hosting kijken? Ten eerste zullen we eventuele hardwareproblemen oplossen, inclusief het nemen van preventieve maatregelen om een ​​server soepel te laten werken en het vervangen van onderdelen als deze defect raken. We voeren performance- en load monitoring uit om potentiële problemen te identificeren voordat ze een serieus probleem worden. Onze serverbeheerders controleren ook basisdiensten zoals de database en webserver om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

Voor veel van onze klanten, misschien wel het allerbelangrijkste, zorgen we ook voor de basisprincipes van beveiliging. Het grootste risico bij het zelf beheren van een server zonder de nodige expertise is namelijk het onbedoeld creëren van beveiligingsproblemen. Ons team weet wat ze doen en ze zorgen ervoor dat uw server veilig is. We gebruiken ook geavanceerde inbraakdetectiesoftware om kritieke software op rootkits en malware te controleren.

U kunt meer informatie vinden op onze serverbeheer-pagina.

Welke is geschikt voor uw bedrijf?

Als u volledige controle over uw dedicated server nodig heeft en de expertise heeft om deze te beheren voor optimale prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging, zijn Unmanaged servers voor u ontworpen.

Maar als u ons liever veel van de dagelijkse taken laat uitvoeren die verband houden met serverbeheer en complexe taken zoals het opzetten van DNS-hosting, kies dan voor Unmanaged serverbeheer.

Meer weten over Dedicated Servers?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”