Ons team Kom meer te weten wie wij zijn, voor wie en met wij wij werken. Bekijk ook ons team.
Vraag informatie aan


Wie zijn wij?

Spinware Solutions biedt al ruim 23 jaar slimme, complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en lokaal beheer, terminal server werkomgevingen tot kantoor automatisering. Wij nemen al uw ICT zaken uit handen voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje-factuurtje, maar gewoon goed en betrouwbaar IT beheer.

Spinware Solutions is in 1999 opgericht door Rudolf Philipse. Rudolf heeft hiervoor 4,5 jaar voor ABN AMRO in de Verenigde Staten gewerkt en was hier verantwoordelijk voor de implementatie van een software applicatie bij verschillende vestigingen binnen de VS. Bij terugkomst besloot hij zijn eigen ICT bedrijf te starten en om een veilige, gemakkelijk te beheren werkplekomgeving (remote desktop omgeving) te ontwikkelen die voor MKB-bedrijven uitkomst zou bieden. In 20 jaar is Spinware Solutions uitgegroeid tot een serieus bedrijf met complete en klantspecifieke ICT oplossingen.

Voor wie werken wij?

Wij richten ons op midden- en kleinbedrijven die zich niet dagelijks willen bezighouden met ICT zaken maar voor wie het wel van zeer groot belang is dat het goed geregeld is. Wij zijn actief in Zuid-Holland met een solide klantenkring in Den Haag en omgeving. Als Haagse ICT leverancier staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, goede bereikbaarheid en ad hoc ondersteuning bij calamiteiten op afstand én op locatie.

Waarom kiezen organisaties voor Spinware Solutions?

 • Al ruim 23 jaar een betrouwbare, professionele ICT partner.
 • Gewoon veilige, betrouwbare ICT oplossingen op maat.
 • Uw data is bij ons écht veilig.
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support, op afstand en op locatie.
 • Langdurige samenwerking en persoonlijk contact.
 • Géén verrassingen: u betaald een vast bedrag per maand.

Bekijk onze referenties.

Ons team

Het Spinware team is een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, database- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, (online) marketing, projectmanagement en customer service.

Bekijk ons team.

Wilt u meer weten?

Met Spinware Solutions ervaart u meer gemak, grip op de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.
Zo kunt u zich richten op waar u goed in bent, ondernemen! Bekijk onze ICT oplossingen.

ICT oplossingen

Deskundig advies

Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing op ICT gebied. De ontwikkelingen gaan zo snel en daarnaast is ICT beheer hoogstwaarschijnlijk niet uw core business. Het vinden van een geschikte partij is lastig. Voordat u een keuze maakt wilt u wel weten wat voor u de beste keuze is. Daarom bieden wij u (zo onafhankelijk mogelijk) graag advies op ICT gebied toegespitst op uw situatie en wensen.

Veiligheid van uw data

Indien u bij ons via Remote Desktop Services of een van onze Cloud diensten werkt, dan wordt uw data bij ons opgeslagen. Wij maken gebruik van een extern datacenter in Rotterdam. De veiligheid van uw data wordt gewaarborgd in een zeer modern extern datacenter. Het datacenter voldoet aan alle eisen van deze tijd (o.a. TIA-942 Data Center Standard) en is goed beveiligd, gekoeld en schoon. Indien u bij ons op bezoek bent kunt u zien hoe het datacenter non-stop wordt gemonitord.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw applicaties, documenten en bestanden of eigen servers in ons externe datacenter op te slaan. Wij beheren dan uw gegevens. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over beveiliging van uw data, u heeft altijd en vanaf iedere locatie toegang tot uw applicaties en bestanden, het is direct inzetbaar en uw gegevens zijn altijd up-to-date en versleuteld opgeslagen.

Onze Partners

Wij willen voor u als klant het maximale halen uit het ICT beheer. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts helpen we uw organisatie groeien. Onze partners zijn o.a.:

 • Microsoft
 • i3D Data Center
 • Amazon Web Service
 • VMware
 • NinjaRMM
 • Arcserve
 • SpinOffice CRM

Meer weten? Lees hier alles over Onze partners.


Contact opnemen?

Op zoek naar een betrouwbare en professionele ICT partner? Dan gaan we graag met u in gesprek. Niet als verkoper, maar inhoudelijk over de mogelijkheden en uitdagingen binnen uw organisatie. Spreekt dit u aan? Neem dan contact met ons op.


“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”