Dropbox Business Het beheer van Dropbox Business uitbesteden?
Neem contact met ons op.
Vraag informatie aan


Dropbox Business

Dropbox Business, de zakelijke variant van Dropbox, is ontwikkeld voor organisaties die veel met (grote) bestanden werken en die veilig samenwerken willen optimaliseren, ongeacht locatie. Met Dropbox Business kunnen grote bestanden makkelijk worden gedeeld en centraal worden opgeslagen. Door de snelle synchronisatie zijn uw bestanden altijd veilig te benaderen, via smartphone, tablet, pc of laptop. Zo kunt u altijd en overal veilig werken. Daarnaast biedt Dropbox Business verschillende handige tools om delen en samenwerken binnen en buiten de organisatie te optimaliseren, ook wat betreft beheer, controle en integratie.

Bekijk alle mogelijkheden van Dropbox Business in onderstaande video van Dropbox.

Dropbox Business optimaal implementeren

De specialisten van Spinware Solutions helpen u graag bij een implementatie van- of migratie naar Dropbox Business. Wij zorgen dat u direct overzicht en inzicht krijgt in alle bestanden van u en uw organisatie. Alle collega’s kunnen direct starten in de gestructureerde en overal toegankelijke Dropbox Business. Zowel bij lokaal werken als binnen een Remote Desktop omgeving. Wij helpen met het koppelen van Dropbox Business in de huidige IT omgeving. Zonder stress en down-time zorgen wij voor de implementatie van Dropbox Business. U merkt alleen de voordelen.

Spinware Solutions zorgt er voor dat u maximaal gebruik maakt van alle mogelijkheden van Dropbox Business. Bent u gewend om in teams te werken? Dit kunnen wij eenvoudig voor u instellen in Dropbox Business. Zo maakt u uw interne werkwijze nog overzichtelijker en hoeft u geen dubbel werk te verrichten.

Meer weten over de inzet Dropbox Business binnen uw bedrijf?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”