Terminal Server Een betrouwbare en optimaal beveiligde Multi-Tenant Virtuele Desktop Oplossing. Inlog via terminalsessie.
Vraag informatie aan


Remote Desktop Services

Microsoft Remote Desktop Services

Spinware Solutions biedt een betrouwbare en optimaal beveiligde kantooromgeving door middel van de Remote Desktop Services oplossing van Microsoft. Dit is een Multi-Tenant Virtuele Desktop Oplossing. U logt in binnen uw eigen kantooromgeving via een terminalsessie en heeft u beschikking over alle gewenste documenten, bestanden en benodigde software applicaties.

Wat is Remote Desktop Services?

Een Remote Desktop Services (RDS) is een virtueel Windows bureaublad waarop de applicaties geïnstalleerd zijn en vanwaar deze aan de gebruiker worden gepresenteerd. Het werken met programma’s gebeurt dus binnenin die virtuele desktop. De gebruiker heeft een bureaublad en Windows startmenu. Het starten van bijvoorbeeld Microsoft Word gebeurt binnen in die virtuele werkplek. In deze opzet worden de applicatie servers, bestanden e.d. binnen een centrale omgeving opgeslagen. Het raadplegen van een website gebeurt met een browser zoals Firefox of Chrome, die vanaf de RDS wordt gestart. Dat betekent ook dat alle applicaties aanwezig en compatible moeten zijn in die virtuele werkplek. Beheersbaarheid door eenvoud en centralisatie is het grootste voordeel van deze opzet.

Altijd en overal toegang tot uw werkplek

Dankzij de Remote Desktop oplossing heeft u geen high-end computers en servers meer nodig. Op iedere locatie of juist alleen vanuit kantoor werkt u in uw eigen omgeving die is ondergebracht in het datacenter van Spinware Solution. Op deze manier wordt het beheer van uw ICT-omgeving centraal onder gebracht. Zo kunt u zeer efficient uw complete digitale infrastructuur beheren en mee laten groeien met uw bedrijf. Bij groei in een ouderwetse omgeving met losse PC’s en servers kunnen zich allerlei capaciteitsproblemen voor doen. Denk aan ruimtegebrek op de server of snelheidsproblemen. In de Remote Desktop omgeving Spinware Solutions zijn deze problemen opgelost.

Eén vast maandbedrag per werkplek

Voor een vast bedrag per maand per werknemer beheren wij uw computers, voeren wij de nodige updates uit en heeft u toegang tot onze helpdesk. Pro-actief monitoren wij de computers zodat deze altijd optimaal functioneren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om implementaties en aanpassingen in de inrichting pro-actief op te lossen. Door uw ICT-omgeving in onze cloud te plaatsen heeft u bovendien geen dure hardware meer nodig.

Voordelen van Remote Desktop Services

  • Altijd en overal toegang tot uw documenten, bestanden en software applicaties.
  • Geen high-end computers en servers meer nodig.
  • Centraal beheer van gebruikers, configuraties en applicaties.
  • Software-updates en monitoring software.
  • Two-factor authentication.
  • Gratis helpdesk support.
  • Eén vast maandbedrag per werkplek.

Meer weten over Remote Desktop Service?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”