Lokaal beheer Wij nemen het beheer van alle lokale computers op kantoor graag voor u uit handen!
Vraag informatie aan


Lokaal PC-beheer

Heeft u zelf alle zakelijke computers en/of laptops aangeschaft of al in gebruik? Bij het beheren hiervan komt veel aan kennis kijken, het behoort niet tot de kern van uw business en daarnaast kost het veel tijd en geld. Denk aan onderhoud, software-updates, back-ups en anti-virus. Wij nemen dit beheer graag voor u uit handen!

Werkplekbeheer

U heeft zelf alle apparatuur al op kantoor staan. Helemaal goed! En u wilt er zeker van zijn dat deze apparatuur altijd betrouwbaar is en dat storingen worden voorkomen, zodat medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen. Lokaal PC beheer / werkplekbeheer is naast het inrichten van werkplekken, vooral het op afstand beheren, monitoren en onderhouden van de diverse systemen.

Spinware Solutions installeert op alle werkplekken monitoringsoftware, daarna verzorgen wij de veiligheid, updates en de software op uw omgeving. Het volledige beheer hiervan wordt geregeld zodat u verder kunt met belangrijkere dingen. Wij bieden de garantie dat u 24/7 gebruik kunt maken van uw werkplek. Hiermee is het voor ons mogelijk gemakkelijk wijzigingen door te voeren of incidenten te verhelpen. Indien de werkplek niet functioneert is ons team direct bezig uw probleem te verhelpen.

Lees hier alles over werkplekbeheer door Spinware Solutions.

Ninja RMM

Ninja RMM is een van de krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken hulpmiddelen die verkrijgbaar zijn voor bediening en beheer op afstand. Het biedt ons een 360° weergave van de infrastructuur van u als klant (netwerk, cloud en eindpunten), zodat wij problemen tijdig kunnen identificeren. Door de integratie met TeamViewer kunnen wij deze problemen in een paar seconden in plaats van uren oplossen.

Lees alles hoe wij Ninja RMM inzetten voor klanten.

De voordelen van het lokaal beheer

 • Laagste prijs garantie.
 • 24×7 bereikbare storingsdienst.
 • Altijd antwoord op uw probleem/vraag.
 • Up-to-date van iedere update binnen de werkplek.
 • Cloud opslag software om bestanden met collega’s te delen.
 • 2FA bescherming.
 • Office-pakket voor Outlook, Word etc.
 • Bescherming met firewall en realtime virusscanners.
 • Inloggen vanuit buitenland of externe locatie ook mogelijk.
 • Support en implementatie van eigen CRM software.
 • Overname oude ICT-partij.

Is dit een mogelijke oplossing voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over lokaal beheer van uw PCs?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”