section-20411cf

Aangepaste bedrijfsvoering in verband met COVID-19

We zijn vast niet de eersten die u op de hoogte brengen van een aangepaste bedrijfsvoering als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 coronavirus. Nu er fysieke afstand gehouden moet worden, is er online des te meer behoefte aan nauw contact. Digitaal is een vitaal onderdeel van de maatschappij – zeker nu. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te vertragen, om ons netwerk en onze mensen gezond te houden en om het u in deze periode wat aangenamer te maken, hanteren wij een aangepaste bedrijfsvoering. Hieronder bespreken we de dingen die u hiervan kunt merken.

Ons netwerk
Wij houden niet van onnodige risico’s. Juist omdat het in deze periode zó belangrijk is om verbonden te zijn, blijven we ons netwerk van servers net zo goed onderhouden en bewaken als altijd; 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Ook kunnen we piekbelastingen op het servernetwerk uiteraard blijven opvangen en de netwerkcapaciteit verder vergroten, als dat nodig is.
Onze klantenservice
Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar, maar het zou wat drukker kunnen zijn dan normaal. Voor een antwoord op veel vragen kunt u ook op spinware.nl/kennisbank. Heeft u een urgente vraag? Dan kunt u ons gerust bellen.
Afspraak op locatie
Onze systeembeheerders nemen extra veiligheidsmaatregelen. Ze proberen altijd eerst of het probleem op afstand op te lossen is. Is dat niet mogelijk, dan plannen ze een afspraak in. Vooraf vragen ze of er iemand aanwezig is met verkoudheid- of griepverschijnselen. Ook dragen de systeembeheerders een mondkapje. Draagt u tijdens het bezoek van de systeembeheerders alstublieft óók een mondkapje?

Storing of andere digitale vragen?

Onze Helpdesk zit klaar om u op afstand te helpen en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.