Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Bent u op zoek naar een systeembeheerder? Zoek dan niet verder, Spinware Solutions heeft de ideale oplossing voor uw MKB bedrijf. Wij nemen graag de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf over. Het is dan niet meer nodig om speciaal personeel in te huren voor de functie van systeembeheerder.

Spinware Solutions biedt MKB bedrijven een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral ideaal voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die ICT willen uitbesteden. Wij besteden uiterste zorg aan de uitvoering van de taken van een systeembeheerder. Het beheer is bij ons dan ook in goede handen.

Voor wie werken wij?

Wij richten ons op midden- en kleinbedrijven die zich niet dagelijks willen bezighouden met ICT zaken maar voor wie het wel van zeer groot belang is dat het goed geregeld is. Wij zijn actief in Zuid-Holland met een solide klantenkring in Den Haag en omgeving. Als Haagse ICT leverancier staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, goede bereikbaarheid en ad hoc ondersteuning bij calamiteiten op afstand én op locatie.

Systeembeheerder voor een vast bedrag per maand

Spinware Solutions richt zich op bedrijven die zich niet willen bezig houden met ICT maar voor wie het wel van groot belang is dat de ICT en systeembeheer goed geregeld is. Voor een vast bedrag per maand nemen wij het volledig beheer van uw kantooromgeving of server over waardoor er voor ons ook geen prikkel is het onnodig ingewikkeld te maken. U huurt een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken.

De taken van een MKB systeembeheerder

Een MKB systeembeheerder is onder andere verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het netwerk. Het woord ‘systeembeheerder’ zegt niets over de specifieke werkzaamheden waar een MKB systeembeheerder zich mee bezighoudt. Er zijn veel mogelijkheden van taken voor een systeembeheerder. Zo kan de ene MKB systeembeheerder zich bijvoorbeeld alleen bezighouden met software installaties, en de andere met het gehele netwerkbeheer.

De invulling die wij zullen geven aan de functie van systeembeheerder kunt u zelf bepalen. U hebt bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ruimte te huren op de server van Spinware Solutions. Op iedere locatie met een internetverbinding is het mogelijk om in te loggen op deze server. Dit is een zeer goede oplossing als u veel waarde hecht aan locatieonafhankelijkheid.

Spinware Solutions zorgt ervoor dat alle documenten en e-mail vanuit elke locatie beschikbaar zijn. U hoeft zich nergens druk om te maken, het systeembeheer is bij Spinware Solutions in goede handen.

MKB Systeembeheerder en andere mogelijkheden

Wij kunnen de functies van een MKB systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van de software van SpinOffice CRM kunt u het contact met klanten optimaliseren.

SpinOffice maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Daarbij is het een ideale aanvulling op Microsoft Office. Voor meer informatie over SpinOffice CRM kunt u daar vinden.


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

MKB Systeembeheerder: een perfecte oplossing bij Spinware Solutions

Als u op zoek bent naar een ideale oplossing voor uw MKB systeembeheer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeem en MKB netwerkbeheer graag geheel of gedeeltelijk van u over.

Meer weten over systeembeheer voor uw MKB bedrijf?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.


Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”