Uw ICT en netwerkbeheer uitbesteden?

Spinware Solutions is gespecialiseerd in ICT beheer en netwerkbeheer. Bij Spinware Solutions kunt u terecht wanneer u het netwerkbeheer van uw bedrijf zou willen uitbesteden. Wij nemen het netwerkbeheer graag volledig uit handen, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Als uw bedrijf bijvoorbeeld te klein is voor een eigen netwerkbeheerder dan is dit een reden om het netwerkbeheer uit te besteden.

Wij zorgen voor een betrouwbare en voordelige netwerkbeheer oplossing voor uw bedrijf. Deze site biedt u informatie over de mogelijkheden met systeem- en netwerkbeheer. Indien u aanvullende informatie wenst over bijvoorbeeld het netwerkbeheer dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via het speciale e-mail formulier op deze website.

Wij kunnen uw volledige netwerkbeheer overnemen. Dit is veelal goedkoper en efficiënter:

  • Wanneer u een probleem heeft kan onze medewerker, nadat u hem daartoe toestemming geeft, meekijken of het scherm van uw pc overnemen. Hierdoor worden problemen zeer snel op een professionele wijze opgelost.
  • Onze medewerker kan eenvoudig en op afstand updates uitvoeren. U betaalt dus geen voorrijdkosten en hoeft geen afspraak meer te maken. Dat werkt dus kostenbesparend.

Uw Virtueel kantorenpark?

Ten behoeve van het netwerkbeheer hebben wij een speciaal virtueel kantorenpark opgericht. In dit virtuele kantorenpark kunnen bedrijven het systeem- en netwerkbeheer compleet uitbesteden. Zo kunnen wij kantoren de optimale mogelijkheid bieden om flexibel en efficiënt te werken. U kunt gebruik maken van uw eigen server of ruimte huren op de server van Spinware Solutions.

Dit virtuele kantoor is vanuit elke locatie (met internetverbinding) beschikbaar. De werknemers loggen simpelweg in op de server en kunnen meteen aan de slag. Op die manier zullen u en uw medewerkers locatieonafhankelijk zijn. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Flexibiliteit en praktisch netwerkbeheer staan steeds centraal.

Netwerkbeheer door Spinware Solutions is betrouwbaar, efficiënt en voordelig. Wij beschikken over de benodigde specialistische kennis over netwerkbeheer waardoor u dit gerust aan ons kunt overlaten.

Mogelijkheden naast het uitbesteden van systeem en netwerkbeheer

Spinware Solutions biedt u naast het netwerkbeheer ook speciale Cliënt Relatie Software, waarmee u nog meer tijd en geld kunt besparen. Met behulp van de CRM software, genaamd SpinOffice, kunt u eenvoudig documenten opstellen en overzichtelijk beheren. In SpinOffice zijn relatiebeheer en documentbeheer samengebracht tot één volledig product. Het gebruik van deze software zal zorgen voor een optimaal klantencontact.

Het SpinOffice pakket bestaat uit software voor gegevensbeheer, documentbeheer, e-mail, een centrale agenda en het beheer van projecten en producten. Naast het uitbesteden van netwerkbeheer is de CRM software van Spinware Solutions een kostenbesparende oplossing.

Meer informatie over het uitbesteden van uw netwerkbeheer?

Netwerkbeheer door Spinware Solutions kan een zeer aantrekkelijk alternatief zijn voor uw bedrijf. Vul hetcontactformulier in en Rudolf Philipse neemt binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk uw netwerkbeheer wensen te bespreken.

Meer weten over het uitbesteden van uw netwerkbeheer?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.


Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”