SpinOffice CRM Op zoek naar een CRM systeem die u echt tijd bespaart?
Direct contact


Over SpinOffice CRM

In 1999 richtte onze huidige CEO, Rudolf Philipse, Spinware Solutions B.V op met als primaire doelstelling klantspecifieke ICT oplossingen te bieden voor mkb-bedrijven binnen Nederland. ICT oplossingen zoals systeem- en netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen en complete kantoor automatisering.

Door de jaren heen bleek er een sterke behoefte aan een goed gestructureerde en beschermde database om klantgegevens in op te slaan. Zodoende hebben we SpinOffice CRM ontwikkeld en zijn wij ons tevens gaan richten op software applicatieontwikkeling op maat.

In 2017 is SpinOffice CRM losgekoppeld van Spinware Solutions B.V. en is het als onafhankelijke organisatie in de wereld van software-ontwikkelaars verdergegaan onder de paraplu van een nieuw bedrijf genaamd Mulberry Garden B.V. Naast SpinOffice CRM als kernproduct, richt Mulberry Garden zich op “het ontwikkelen en hosten van maatwerk software applicaties” voor Apple (iOS en Mac OS X) en het Windows-platform.

SpinOffice CRM

SpinOffice CRM bleek al snel in een goede behoefte te voorzien: op een simpele en efficiënte manier contactgegevens, documenten en bestanden verzamelen en archiveren. Door de jaren heen is SpinOffice uitgegroeid tot een volwassen en complete CRM software applicatie waarbij zowel contactgegevens, bestanden en documenten maar ook alle zakelijke mail, agenda en taken gebundeld worden in één centrale database.

Op dit moment heeft SpinOffice CRM een belangrijke positie ingenomen als producent en leverancier van CRM software. Eerst alleen voor Windows PC gebruikers, en sinds 2008 ook voor Mac. Nu leveren we SpinOffice CRM aan duizenden klanten wereldwijd en ontvangen geweldige feedback van gebruikers.

Vanuit ons kantoor in Den Haag, samen met een team van ervaren software ontwikkelaars in Roemenië, doen wij er alles aan om ons product te onderhouden, continu te verbeteren en om onze service naar u als klant zo hoog mogelijk te houden.

SpinOffice CRM vrijblijvend proberen?

Bent u op zoek naar een Nederlandstalige CRM software oplossing die helpt om uw bedrijf beter te organiseren? SpinOffice is een gebruikersvriendelijke, slimme CRM software oplossing geschikt voor ieder type mkb-bedrijf.

Probeer SpinOffice CRM zonder enige verplichting en implementatiekosten. Registreer gratis, download de software en begin met het ontdekken van alle basisfuncties in Limited. Nodig ook uw collega’s uit om deel te nemen. Upgrade naar de volledige Pro-versie voor € 27,50 per gebruiker per maand voor meer functionaliteiten, data-opslag en support.


“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”