Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Alphen aan den Rijn

Bent u een midden- of kleinbedrijf uit Alphen aan den Rijn dat zich niet dagelijks bezig wil houden met ICT-zaken, maar vindt u het wel belangrijk dat ze goed geregeld worden? Dan bent u bij Spinware Solutions aan het juiste adres. U kunt ons IT-bedrijf inschakelen als externe partner voor uw ICT beheer.

Wij nemen de zorg over uw data en applicaties voor onze rekening, zodat u zich bezig kunt houden met andere werkzaamheden die voor u belangrijk zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bekijken we uw situatie en de wensen en eisen die u stelt aan uw ICT-zaken. Op basis van deze inventarisatie gaan we voor u aan de slag om uw ICT op een voor u wenselijke manier te beheren.

Systeembeheer in Alphen aan den Rijn uitbesteden?

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Het besluit om het systeembeheer van uw bedrijf in Alphen aan den Rijn uit te besteden, kan afhankelijk zijn van een aantal argumenten. Een van de argumenten is bijvoorbeeld het besparen van kosten. Als u uw systeembeheer aan Spinware Solutions besluit over te dragen, betekent dat namelijk dat u binnen uw organisatie niet hoeft te beschikken over een eigen systeembeheerder. Bovendien hoeft u ook geen systeembeheerder in Alphen aan den Rijn in te huren tegen een hoog uurtarief. Zeker als uw organisatie niet groot genoeg is voor een eigen systeembeheerder, kan het raadzaam zijn de uitbesteding van uw ICT-zaken te overwegen.

Maar naast kostenbesparing is er nog een ander argument. Een die misschien nog wel zwaarder meeweegt in de beslissing om de ICT zaken binnen uw organisatie uit te besteden. De complexiteit van ICT neemt namelijk alleen maar toe. Als u besluit uw ICT door ons uit handen te laten nemen, zorgen onze ICT-professionals dat u altijd beschikt over ICT die optimaal functioneert.

WSysteembeheer in Alphen aan den Rijn door Spinware Solutions

Als IT-bedrijf nemen wij het beheer van uw ICT graag volledig uit handen. Ons bedrijf bestaat uit professionele systeembeheerders die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en bovendien precies weten wat uw systeembeheer in Alphen aan den Rijn nodig heeft. Op die manier nemen wij de taken van een systeembeheerder moeiteloos over, zonder hoge kosten. En waar u bij ons nog meer voor terecht kunt? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Terminal server werkomgevingen
  • Lokaal PC beheer
  • Werkplekbeheer
  • Kantoor automatisering

Maar dat wij uw systeembeheer en netwerkbeheer voor onze rekening nemen, betekent natuurlijk niet dat u geen toegang meer heeft tot uw gegevens. Wij garanderen dat u altijd en overal kunt inloggen en toegang heeft tot uw data. Bij onze ICT-diensten vindt u meer informatie over wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Een einde aan uw ICT zorgen

Als u een systeembeheerder in Alphen aan den Rijn van Spinware Solutions in de arm neemt, betekent dat een einde aan al uw ICT zorgen. Wij houden u regelmatig op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen, maar zorgen er met name voor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT-zaken. Maar behalve het uit handen nemen van werk, zorgen we er ook graag voor dat u de juiste beslissing neemt als het gaat om ICT. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor deskundig ICT advies over bijvoorbeeld:

  • het wel of niet uitbesteden van uw systeembeheer en netwerkbeheer
  • externe of interne server hosting
  • het reduceren van uw ICT-kosten

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn kunnen betekenen? Op onze website kunt u ons contactformulier invullen waarin u aan kunt geven waar u naar op zoek bent. Vervolgens nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij helpen u graag!

Help, storing!

Heeft u last van een storing in Alphen aan den Rijn of is er een ander probleem waar u de hulp van Spinware Solutions bij nodig hebt? Onze helpdesk staat op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur voor u klaar en is telefonisch bereikbaar via 070-3115402. Is er sprake van een noodgeval buiten deze uren? Dan wordt u via dit nummer automatisch met een collega doorgeschakeld. Onze klanten hebben onze hoogste prioriteit en we helpen u dan ook waar we kunnen.

Systeembeheer en meer in Alphen aan den Rijn

Wij kunnen de functies van een systeembeheerder van uw bedrijf in Alphen aan den Rijn geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software van SpinOffice kunt u het contact met klanten optimaliseren.


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT-oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

Het Spinware team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Alphen aan den Rijn

Wij gebruiken onze kennis graag om u te adviseren over diverse ICT-zaken. Heeft u interesse in een systeembeheer in Alphen aan den Rijn of bent u benieuwd waar we u bij Spinware Solutions nog meer over kunnen adviseren? Kijk dan zeker eens verder rond op onze website. Daar vindt u meer informatie over onze werkzaamheden als ICT-bedrijf, maar ook over ons team.

Staat het antwoord op uw vraag niet op onze website? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen. En bent u in de buurt van ons kantoor in Den Haag? Loop dan zeker even binnen!

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Alphen aan den Rijn?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”