Delft "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Delft

Als u op zoek bent naar een systeembeheerder in Delft, dan bent u bij Spinware Solutions aan het juiste adres. Wij leveren al meer dan 20 jaar complete ICT-oplossingen voor systeembeheer in Delft en omgeving; oplossingen die voor meer efficiëntie in uw bedrijf zorgen en u tijd en geld besparen. Wij nemen daarom graag de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf over.

Als uw ICT-partner in Delft bieden wij u onder meer een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral waardevol voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die hun ICT willen uitbesteden. Dit virtuele kantorenpark is vanuit iedere locatie bereikbaar, waardoor uw medewerkers op iedere plek kunnen werken. Op kantoor, thuis of onderweg. Wij bieden u de optimale mogelijkheid om flexibel en efficiënt te werken!

100% betrouwbaar systeembeheer in Delft

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Een traditionele systeembeheerder installeert graag voor u een server met veel ingewikkelde software voor het maken van back-ups, virusscans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een flink tarief. De gerelateerde kosten zijn vaak onduidelijk en hierdoor weten ondernemers niet waar ze aan toe zijn. Als betrouwbare systeembeheerder in Delft en omstreken doen wij het graag anders.

Voor een vast bedrag per maand neemt Spinware Solutions het volledig beheer van uw server over, waardoor er voor ons geen prikkel is het onnodig complex te maken. U huurt een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken. Gewoon goed systeembeheer dus, maar dan zonder kleine lettertjes!

De taken van een systeembeheerder

Een systeembeheerder is onder meer verantwoordelijk voor het beheer, de veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk. Maar er zijn meer mogelijkheden van taken voor een systeembeheerder. Zo kan de ene systeembeheerder zich alleen bezighouden met software installaties, en de andere met het gehele netwerkbeheer.

De invulling die wij zullen geven aan de functie van systeembeheer kunt u zelf bepalen. U hebt bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om ruimte te huren op de server van Spinware Solutions. Het is mogelijk om vanaf iedere locatie met een internetverbinding in te loggen op deze server. Uw medewerkers hebben zo hun bestanden, applicaties en e-mail op iedere locatie voorhanden. Dit is een zeer goede oplossing als u veel waarde hecht aan locatie-onafhankelijkheid.

Onze systeembeheerder in Delft kan u tevens ondersteunen en adviseren in zaken als zakelijk internet. Een snel en stabiel wifi-netwerk is tenslotte cruciaal voor een goed functionerende ICT-infrastructuur. Afhankelijk van de reeds aanwezige infrastructuur kunnen wij het volledige traject voor u verzorgen, van aanleg van de bekabeling tot de levering en installatie van de verbinding inclusief modems, routers, firewall en switches. Daarnaast denken wij graag met u mee over specifieke hardware en software om uw werkplek to efficiënt mogelijk in te richten. Indien gewenst kunnen wij zelfs zorgen voor de aanschaf, configuratie en implementatie van alle hardware. Dit heeft onder meer als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor uw complete IT-werkplek.

Systeembeheer in Delft en andere mogelijkheden

Wij kunnen de functies van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij ons als systeembeheerder in Delft ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is onze software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software ‘SpinOffice’ kunt u het contact met uw klanten eenvoudig optimaliseren.

SpinOffice maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Daarbij is het een ideale aanvulling op Microsoft Office.


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 biedt Spinware Solutions vanuit Den Haag complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Delft en omgeving: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

De ideale systeembeheerder in Delft

Is uw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Delft en bent u op zoek naar een optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeembeheer in Delft graag geheel of gedeeltelijk van u over en zorgen ervoor dat het werkt.

Indien u hulp nodig heeft of nog met specifieke vragen over onze producten en diensten zit, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Meer weten over systeembeheer in Delft?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1,5 uur terug.
    Rudolf Philipse

    Rudolf Philipse
    IT Specialist

    “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”