Den Haag "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Den Haag

Is uw bedrijf gevestigd in regio Den Haag en bent u op zoek naar een systeembeheerder in de buurt? Zoek dan niet verder, Spinware Solutions heeft de ideale ICT-oplossing voor uw bedrijf. Vanuit ons kantoor in Den Haag verzorgen wij het systeembeheer voor MKB-bedrijven in Den Haag en omgeving. Wij nemen ook graag de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf over. Het is dan niet meer nodig om speciaal personeel in dienst te nemen of in te huren voor deze functie.

Spinware Solutions uit Den Haag biedt u onder meer een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral ideaal voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die hun ICT willen uitbesteden. Wij besteden uiterste zorg aan de uitvoering van de systeembeheer werkzaamheden en bieden 24/7 ondersteuning waar nodig. Het beheer is bij ons dan ook in goede handen!

Neem gerust contact op met Spinware Solutions als u interesse heeft of meer wilt weten. En bent u in de buurt van ons kantoor in Den Haag? Loop dan zeker even binnen!

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

100% betrouwbaar systeembeheer in Den Haag

Een traditionele systeembeheerder installeert graag voor u een server met veel complexe systeemsoftware voor het maken van back-ups, virusscans en updates om deze vervolgens zelf te mogen beheren tegen een fors tarief. Als ondernemer zijn de gerelateerde kosten vaak onduidelijk en weet u niet waar u aan toe bent. Als betrouwbare systeembeheerder in Den Haag doen wij het graag anders.

Spinware Solutions richt zich op bedrijven die zich niet willen bezighouden met ICT, maar voor wie het wel van groot belang is dat de ICT goed geregeld is. Voor een vast bedrag per maand nemen wij het volledig beheer van uw kantooromgeving of server over waardoor er voor ons ook geen prikkel is het onnodig ingewikkeld te maken. U huurt een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft dus nooit grote eenmalige investeringen te maken. Dat is de betrouwbare Haagse systeembeheerder die u zoekt.

Uw systeembeheer in Den Haag uitbesteden?

Een systeembeheerder is onder andere verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het netwerk. Het woord ‘systeembeheerder’ zegt verder niets over de specifieke werkzaamheden waar hij of zij zich mee bezighoudt. Er zijn veel mogelijkheden van taken voor een systeembeheerder. Zo kan de een zich bijvoorbeeld alleen bezighouden met software installaties en de ander met het gehele netwerkbeheer. De invulling die wij zullen geven aan de functie van systeembeheer voor uw bedrijf, kunt u zelf bepalen.

U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ruimte te huren op de server van Spinware Solutions hier in Den Haag. Op iedere locatie met een internetverbinding is het mogelijk om in te loggen op deze server. Spinware Solutions zorgt ervoor dat alle documenten en e-mail vanuit elke locatie beschikbaar zijn. Dit is een zeer goede oplossing als u en uw medewerkers veel waarde hechten aan locatieonafhankelijk werken. U hoeft zich nergens druk om te maken, het systeembeheer is bij Spinware Solutions in Den Haag in goede handen.

Systeembeheer in Den Haag en andere mogelijkheden

Onze systeembeheerders in Den Haag kunnen de functies van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen. Daarnaast kunt u bij Spinware Solutions ook terecht voor andere producten en diensten. Een voorbeeld hiervan is software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software van SpinOffice kunt u het contact met klanten optimaliseren.

SpinOffice maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer. Daarbij is het een ideale aanvulling op Microsoft Office. Voor meer informatie over SpinOffice CRM kunt u daar vinden.


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot serverbeheer, werkplekbeheer en kantoorautomatisering. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw ideale Haagse systeembeheerder

Is uw bedrijf gevestigd in of in de buurt van Den Haag en bent u op zoek naar een optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het systeem en netwerkbeheer graag geheel of gedeeltelijk van u over. Indien u nog specifieke vragen over systeembeheer Den Haag of andere diensten heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vele bedrijven gingen u al voor. Benieuwd hoe zij de samenwerking met onze systeembeheerders in Den Haag ervaren? Bekijk dan onze referenties.


Een aantal tevreden Haagse klanten

Vereniging Rembrandt

Plus projects

ScienceWorks

In het Koorenhuis

Nassauhuis Makelaardij

Boardtrust

Diner Thuis

Kronenburg

Topcapital

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Den Haag?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”