Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Pijnacker

Spinware Solutions B.V. is een ICT bedrijf waar we ons graag bezighouden met het beheer van uw ICT omgeving als u daar geen tijd voor heeft. Wij richten ons vooral op de midden- en kleinbedrijven die graag willen dat hun ICT goed geregeld is, maar er zelf niet te veel aandacht aan willen besteden. Wij zijn al meer dan vijftien jaar actief in het vak en hebben inmiddels al ruim honderd klanten geholpen bij hun systeembeheer. Ook als bedrijf uit Pijnacker kunt u bij ons terecht voor een ICT oplossing op maat of advies over een ICT vraagstuk. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag om uw ICT zorgen weg te nemen.

Redenen om een externe ICT partner in de arm te nemen

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Voordat we aan de slag gaan met uw netwerkbeheer vinden we het belangrijk om u te laten inzien welke voordelen het heeft om een externe ICT partner in de arm te nemen. Ten eerste zorgt het namelijk voor kostenbesparing. Het betekent namelijk dat u in Pijnacker niemand in huis hoeft te hebben die zijn taken als systeembeheerder uitvoert, maar u hoeft ook niemand in te huren voor een hoog uurtarief. En dan is er nog het laatste argument, wat wat ons betreft misschien nog wel doorslaggevender kan zijn: de toenemende mate van complexiteit van ICT. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razendsnel en om uw ICT omgeving optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen. Als u besluit om Spinware Solutions B.V. in te schakelen voor het beheer van uw ICT nemen wij ook deze taak voor onze rekening.

Professionele partner voor ICT in midden- en kleinbedrijven

Als u ervoor kiest om het beheer van uw systemen en netwerken aan ons over te laten, werkt u samen met een professioneel IT bedrijf dat efficiënt en betrouwbaar met uw data en software omgaat. Uw server zal worden gehost in een extern datacenter in Rotterdam, waar uw data goed wordt beveiligd zodat het overal tegen beschermd is. Zelfs in geval van brand zal er geen data verloren gaan. Ook als er gegevens op uw computer of van uw back up in Pijnacker verloren gaan, is de data nog beschikbaar op onze externe server. Bovendien betaalt u bij ons een vast bedrag per maand, zodat u weet waar u aan toe bent.

Een ICT oplossing voor u op maat gemaakt

Wanneer we met uw ICT omgeving aan de slag gaan, nemen we als het ware de taken van de netwerkbeheerder over. Om een ICT oplossing te kunnen ontwikkelen die past bij uw bedrijf in Pijnacker, uw werkzaamheden, maar ook uw wensen en eisen maken wij een inventarisatie van deze aspecten. Op basis daarvan ontwikkelen wij een oplossing op maat. Bij Spinware Solutions B.V. werken we dus niet met een standaard oplossing die we enigszins aanpassen om aan te laten sluiten bij uw bedrijf. Wij ontwikkelen voor u iets unieks.

Advies nodig? Geen probleem bij Spinware Solutions B.V.!

Maar behalve voor ICT oplossingen op maat kunt u bij ons ook terecht voor professioneel ICT advies. In de jaren dat wij als ICT partner actief zijn, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor zijn we in staat om u goed te informeren en te adviseren over de aspecten die komen kijken bij het beheer van een ICT omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over onder andere:

  • Wel of niet in de ‘cloud’
  • Het reduceren van uw ICT kosten
  • Beveiliging van uw software en bestanden

Ook hierbij geldt weer dat we een advies vormen dat voor uw bedrijf in Pijnacker geldt en speciaal op maat is ontwikkeld.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk

Om u goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we bij Spinware Solutions B.V. over een servicedesk. Hier kunt u vanuit Pijnacker op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur terecht met uw vragen of problemen. Onze helpdesk is bereikbaar via 070-3115402. Maar helaas laten ICT problemen niet altijd op zich wachten. Daarom kunt u ook buiten bovenstaande tijden bij onze servicedesk terecht. In geval van uiterste spoed wordt u vervolgens doorverbonden met een van onze collega’s die u verder helpt. Op die manier hopen wij u altijd te kunnen helpen met het beantwoorden van uw vragen.

Zie ook: Systeembeheerder Den HaagSysteembeheerder Forepark | Systeembeheerder Delft


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Meer weten of contact met ons opnemen?

Wilt u graag meer lezen over ons bedrijf of over onze diensten en werkzaamheden als externe ICT partner? Kijk dan eens verder rond op onze website. Daar vindt u meer informatie over de diensten die wij leveren en kunt u bovendien een vraag stellen via ons contactformulier. Als u uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen onze klanten uit Pijnacker graag verder.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Pijnacker?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”