Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Wateringen

Spinware Solutions, gevestigd in Den Haag, biedt oplossingen op ICT gebied voor bedrijven in en rond Wateringen. Een jarenlange ervaring stelt ons in staat bedrijven in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer en tal van andere ICT diensten. Door uw systeembeheer uit handen te geven bespaart u op kosten en bent u er zeker van uw data in veilige handen is. U hoeft zich niet meer bezig te houden met vragen zoals hoe beveilig ik mijn netwerk, wie zorgt voor de benodigde updates en wat te doen bij calamiteiten. Spinware Solutions staat voor u klaar en adviseert u graag op tal van gebieden als het om de veiligheid, de opslag en het beheer van uw netwerk en data gaat.

Spinware Solutions is gevestigd in Den Haag en adviseert en ondersteunt al meer dan 15 jaar bedrijven in de wijde regio op het gebied van ICT. Wij kunnen ook voor uw bedrijf in Wateringen betekenen. Kernwoorden van Spinware Solutions:

  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Efficiëntie
  • Service
  • Transparantie

Onze service gaat gepaard met een prima prijs, u komt bij Spinware Solutions niet voor onverwachte hoge financiële uitgaven te staan.

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

U betaalt een vast bedrag per maand

Spinware rekent voor het systeembeheer en het netwerkbeheer van uw organisatie in Wateringen een vast bedrag per maand per gebruiker. De netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw werknemers altijd probleemloos gebruik kunnen maken van het netwerk. Mochten zich toch problemen voordoen, dan lossen wij die zo snel mogelijk voor u op. De systeembeheerder verzorgt voor het vaste tarief per maand alle benodigde updates,  back-ups, virus scans en andere werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert. Als u een netwerkbeheer van Spinware inschakelt, dan hoeft u zelf geen dure netwerkbeheerder in dienst te nemen. Ook bijscholing van uw netwerkbeheerder en systeembeheerder is niet nodig; de netwerkbeheerders van Spinware zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Ook voor problemen met uw netwerk geldt dat deze onverwacht en ongelegen komen. Spinware Solutions is daarom 24/7 bereikbaar zodat wij ook in de avond of in het weekend eventuele problemen op ICT gebied voor u kunnen oplossen. Buiten kantooruren is daarvoor een speciaal noodnummer bereikbaar en deze service wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. U kunt er zeker van zijn dat de systeembeheerder of netwerkbeheerder van Spinware Solutions problemen met uw netwerk zo spoedig mogelijk oplost. Dit geldt uiteraard ook voor uw bedrijf in Wateringen.

Betrouwbaar en transparant systeembeheer/netwerkbeheer

Als ICT-bedrijf willen wij transparant en betrouwbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt inloggen waarmee toegang tot uw data en applicaties is gegarandeerd. Daarbij heeft u de keuze uit een virtual private server die u kunt huren, of u kunt ruimte huren op een server waarvan meerdere bedrijven gebruik maken. U heeft dus niet te maken met eenmalige hoge kosten en het huren van serverruimte is bij ons inclusief de benodigde software. Bij Spinware komt u niet voor financiële verrassingen te staan of voor eenmalige hoge investeringen.

Een efficiënt ICT-bedrijf

Alle servers die Spinware beheert, staan in het datacenter van Spinware en daardoor is het beheer van de servers zeer efficiënt. Van alle data wordt een centrale back-up gemaakt en de centrale virus scan server zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande bestanden worden gescand. De spam server van Spinware werkt optimaal en voor alle bedrijven waaronder de bedrijven in Wateringen die bij Spinware zijn aangesloten. Op deze manier kunnen onze systeembeheerders en netwerkbeheerders zeer efficiënt te werk gaan en problemen doorgaans doeltreffend en snel worden verholpen.

Veiligheid van uw data

Spinware zorgt voor optimale veiligheid van al uw gegevens. Ook het verlies van een desktop of laptop door schade of diefstal zorgt niet voor het verloren gaan van uw data want alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware. Ook bij ernstige calamiteiten zoals brand gaan uw gegevens niet verloren omdat de back-up van alle data plaats vindt op de beveiligde locatie van Spinware Solutions.

Zoekt u een betrouwbaar ICT-bedrijf voor netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen voor uw bedrijf in Wateringen? Spinware Solutions is u graag van dienst en informeert u vrijblijvend en onafhankelijk. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

U kunt bij Spinware niet alleen terecht voor de diensten van een systeembeheerder en netwerkbeheerder maar ook voor tal van andere ICT diensten zoals het ontwerpen van speciale software applicaties, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Wateringen

Is uw bedrijf gevestigd in Wateringen of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Wateringen graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Zie ook: Systeembeheerder Hoek van Holland | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Naaldwijk

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Wateringen?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-Specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”