Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Naaldwijk

Wilt u zich als bedrijf niet dagelijks bezighouden met uw ICT, maar wilt u wel graag dat het goed geregeld is? Dan kunnen we bij Spinware Solutions B.V. zeker iets voor u betekenen in Naaldwijk. Ons ICT bedrijf is al ruim vijftien jaar een succesvolle leverancier van ICT en richt zich daarbij vooral op midden- en kleinbedrijven. Wij nemen de taken van een systeembeheerder graag van u over en helpen u daarmee ook gelijk van uw ICT zorgen af.

Een externe ICT partner: een echte aanwinst!

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Het inschakelen van een externe ICT partner is wat ons betreft een echte aanwinst voor uw organisatie. Ten eerste brengt het een enorme kostenbesparing met zich mee. U hoeft in Naaldwijk namelijk niemand in huis te hebben om zich met de ICT bezig te houden en u hoeft ook niemand tegen een hoog uurtarief in te huren. Bovendien hoeft u geen aandacht te besteden aan de ontwikkelingen in de ICT. Deze gaan namelijk razendsnel en het is belangrijk om ze op de voet te volgen om optimaal van uw ICT te kunnen profiteren. Wanneer u ervoor kiest om uw netwerkbeheer door ons uit te laten voeren, nemen wij al deze taken voor onze rekening en kunt u zich bezig houden met werkzaamheden die voor u veel belangrijker zijn.

Onze manier van samenwerken

In de vijftien jaar dat Spinware Solutions B.V. nu actief is als ICT leverancier hebben we al meer dan honderd klanten geholpen met het beheren van hun ICT. Tijdens een samenwerking doen we er alles aan om in de wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voorzien. Daarom leveren we een oplossing op maat die is afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant. Wij maken dus geen gebruik van een standaard oplossing, maar kijken per klant welke ICT oplossing nodig is. Wij vinden het belangrijk om op een open en transparante manier met onze klanten uit Naaldwijk samen te werken. Om geen onduidelijkheden te laten ontstaan, maken we altijd duidelijke afspraken. Zo kunt u bij ons rekenen op:

  • Een vast bedrag per maand
  • Veilig beheer van uw data en software

Uw data en software is volkomen veilig

Wanneer wij het beheer over uw ICT voeren, hosten we uw server in ons extern datacenter in Rotterdam. Hier is uw data en software niet alleen veilig, maar is het ook gemakkelijk toegankelijk. Vanaf iedere locatie en op ieder moment heeft u namelijk toegang tot uw gegevens. Bovendien is ons systeem zo veilig, dat wanneer u gegevens kwijtraakt op uw computer of back up in Naaldwijk, ze op onze server nog steeds aanwezig zijn. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat gegevens verloren zullen gaan.

Op zoek naar professioneel ICT advies?

Zoals gezegd leveren wij voor iedere klant een ICT oplossing op maat. Ook voor u in Naaldwijk. Dit doen we door de ervaring en kennis die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, in praktijk te brengen. Deze ervaring en kennis gebruiken we echter ook nog ergens anders voor, namelijk het geven van advies. Ook daar kunt u bij Spinware Solutions B.V. voor terecht: professioneel advies over diverse ICT vraagstukken. Ons IT bedrijf bestaat uit een team van goed opgeleide medewerkers met verstand van zaken die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Vragen? Bel onze servicedesk!

Met vragen kunt u op werkdagen terecht bij onze servicedesk. De servicedesk is van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 070-3115402. U kunt hier terecht met vragen, opmerkingen of als er een probleem is met uw ICT. Maar problemen met uw ICT in Naaldwijk kunnen helaas ook buiten onze werktijden voorkomen. Gelukkig kunt u ook dan gewoon bij ons terecht. Via bovenstaand nummer wordt u, in geval van uiterste nood, automatisch doorverbonden met een van onze collega’s. Vervolgens helpen wij u graag om uw probleem op te lossen. Wacht dus zeker niet tot de volgende ochtend als zich een ernstig probleem voordoet, maar bel gerust!

Contact opnemen met Spinware Solutions B.V.

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd of wij uw systeembeheer voor onze rekening kunnen nemen? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Hier vindt u meer informatie over Spinware Solutions B.V. en leest u bovendien welke diensten wij zoal kunnen leveren in Naaldwijk. Ook vindt u onderaan onze pagina een contactformulier dat u in kunt vullen als u ons een vraag wilt stellen. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk mag u ook gewoon telefonisch contact opnemen als u een vraag hebt of op zoek bent naar professioneel advies. Wij helpen u bij Spinware Solutions B.V. graag bij het oplossen van uw ICT probleem. Wie weet zijn we binnenkort wel actief als uw netwerkbeheerder. Graag tot ziens bij Spinware Solutions B.V.!

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den Rijn | Systeembeheerder BergschenhoekSysteembeheerder Pijnacker


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Naaldwijk

Is uw bedrijf gevestigd in Naaldwijk of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Leiden graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den Rijn | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Pijnacker

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Naaldwijk?

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1,5 uur terug.
    Rudolf Philipse

    Rudolf Philipse
    IT Specialist

    “Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”