Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Nootdorp

Uw ICT omgeving is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf in Nootdorp. Het zorgt ervoor dat uw onderneming optimaal functioneert en daarom moet het goed geregeld zijn. Maar niet alle bedrijven hebben tijd om daar veel aandacht aan te besteden. Zeker niet als het gaat om relatief kleine bedrijven. Gelukkig is Spinware Solutions B.V. er om u daarbij te helpen. Wij gaan graag voor u aan de slag met het beheer van uw systemen, data en software. Als IT bedrijf zorgen wij ervoor dat uw gegevens veilig zijn en al uw ICT zorgen verdwijnen.

Een ICT partner in de arm nemen: waarom?

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Zoals we al zeiden, is het zeker voor relatief kleine bedrijven interessant om een externe ICT partner in de arm te nemen. Allereerst bespaart u hiermee namelijk op uw kosten. U hoeft namelijk in Nootdorp niemand in huis te hebben die de rol van systeembeheerder vervult, maar u hoeft ook niemand in te huren tegen een hoog uurtarief. Bij Spinware Solutions B.V. werken we namelijk met een vast maandbedrag, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. De kostenbesparing lijkt voor u misschien het meest aantrekkelijke argument om het beheer van uw ICT uit handen te geven. Wij willen u er echter op wijzen dat het vooral ook raadzaam is vanwege de toenemende complexiteit van de ICT. De ontwikkelingen binnen dit vakgebied gaan razendsnel en het kost tijd om deze op de voet te volgen. Bij Spinware Solutions B.V. doen we dit graag voor u. Met ons goed opgeleide team gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ICT omgeving altijd up to date is.

Professioneel ICT advies

Spinware Solutions B.V. is al ruim 22 jaar actief in de ICT. In die jaren hebben we al meer dan honderd klanten geholpen met hun systeembeheer. Maar behalve het ontwikkelen van ICT oplossingen kunnen we u in Nootdorp ook voorzien van professioneel ICT advies. De kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten wij graag in om u zo goed mogelijk te informeren en te adviseren over diverse vraagstukken op het gebied van ICT. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over onder andere:

  • Beveiliging van uw bestanden en software
  • Advies over applicatie- of systeemintegratie
  • Externe of interne hosting van uw server

Bij het verstrekken van advies houden we uiteraard rekening met uw specifieke omstandigheden, uw wensen en uw eisen.

Voordelen van Spinware Solutions

ICT is een complex vakgebied. Aan het netwerkbeheer van uw organisatie moet dan ook veel aandacht worden besteed. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, vinden wij het belangrijk om duidelijke afspraken met u te maken. Op die manier verloopt onze samenwerking op een prettige manier. Als u ervoor kiest om ons Spinware Solutions B.V. in te schakelen als externe partner, kunt u dan ook rekenen op:

  • Een vast bedrag per maand
  • Betrouwbaar en eenvoudig netwerkbeheer
  • Beveiligde data

Wij hosten uw server in een extern datacenter in Rotterdam. Dit betekent niet dat u wordt afgezonderd van uw software en bestanden. Uw gegevens zijn op ieder moment vanaf iedere locatie voor u toegankelijk. Bovendien zijn ze helemaal veilig: als er gegevens op uw laptop of back up in Nootdorp verloren gaan, zijn ze altijd nog aanwezig op de server. U hoeft zich voortaan dus nooit meer zorgen te maken over uw data.

Voor iedere klant een oplossing op maat

Om u goed van dienst te kunnen zijn, maken wij aan de start van onze samenwerking een inventarisatie van de functies en uw wensen en eisen op het gebied van ICT. Op basis hiervan ontwikkelen wij een ICT oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijf in Nootdorp.

Bij Spinware Solutions B.V. maken we dus geen gebruik van standaard oplossingen, maar ontwikkelen we keer op keer een oplossing op maat die volledig is afgestemd op dat specifieke bedrijf.

Meer informatie en contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over ons ICT bedrijf? Of bent u benieuwd wat wij als netwerkbeheerder voor uw bedrijf in Nootdorp kunnen betekenen? Kijk dan zeker eens verder rond op onze website. Daar leest u meer over onze werkwijze en de diensten die wij aan u kunnen leveren. Als u vragen hebt, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina, waarna wij binnen één 1,5 uur contact met u opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend en passend advies. Bij Spinware Solutions B.V. gaan we graag aan de slag om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken op het gebied van ICT.

Zie ook: Systeembeheerder Den HaagSysteembeheerder Forepark | Systeembeheerder Delft


Team Spinware

Over ons

Sinds 1999 bieden wij complete en klantspecifieke ICT oplossingen: van systeembeheer, netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en automatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Meer weten?

Wilt u graag meer lezen over ons bedrijf of over onze diensten en werkzaamheden als externe ICT partner? Kijk dan eens verder rond op onze website. Daar vindt u meer informatie over de diensten die wij leveren en kunt u bovendien een vraag stellen via ons contactformulier. Als u uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen onze klanten uit Nootdorp graag verder.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Nootdorp?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”