Rotterdam "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Netwerkbeheer Rotterdam

Zoekt u ICT-oplossingen zoals systeembeheer en netwerkbeheer voor uw bedrijf in Rotterdam?

Spinware Solutions kan u van dienst zijn. Al meer dan 15 jaar bieden wij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf complete en klant specifieke ICT-oplossingen. Naast systeembeheer en netwerkbeheer verzorgen wij onder meer internetbeveiliging en maken wij voor u software applicaties op maat. Wilt u alle voordelen van perfect systeembeheer en netwerkbeheer voor een prima prijs, dan biedt Spinware Solutions een oplossing op maat.

Voordelen van netwerk- en systeembeheer bij Spinware Solutions

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Indien u het systeembeheer en netwerkbeheer van uw bedrijf in Rotterdam aan ons overlaat dan brengt dit voor u veel voordelen met zich mee. Uw netwerkbeheer is bij ons in veilige handen en wij zijn altijd bereikbaar bij calamiteiten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker bent u er zeker van dat uw netwerk altijd naar behoren functioneert. Bij ons staat de klant voorop en wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. Lees hieronder meer over de voordelen van netwerkbeheer en systeembeheer door Spinware Solutions.

Geen financiële verrassingen

Spinware rekent voor haar diensten voor uw organisatie in Rotterdam een vast bedrag per maand, per gebruiker. De netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw werknemers zonder problemen gebruik kunnen maken van het netwerk. Mochten zich toch problemen voordoen, dan lossen wij die voor u op. De systeembeheerder verzorgt voor het vaste tarief per maand alle benodigde updates, back-ups, virus scans en andere werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert. Voor meer informatie en alle mogelijkheden voor uw bedrijf in Rotterdam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Calamiteiten service

Problemen komen altijd onverwacht en ongelegen, ook als het om uw bereikbaarheid en uw netwerk gaat. Daarom is Spinware Solutions 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat wij ook in de avond of in het weekend problemen op ICT gebied voor u kunnen oplossen. Tijdens kantooruren belt u naar ons kantoor, buiten de normale kantooruren is een speciaal noodnummer bereikbaar. Deze service wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. U kunt er zeker van zijn dat de systeembeheerder of netwerkbeheerder van Spinware problemen met uw netwerk zo spoedig mogelijk oplost, óók in het weekend, óók in Rotterdam.

Transparant en betrouwbaar systeembeheer

Als ICT-bedrijf zijn wij betrouwbaar en transparant. Spinware Solutions zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt inloggen waarmee toegang tot uw data en applicaties is gegarandeerd. Daarbij heeft u de keuze uit het huren van een virtual private server of het huren van ruimte op een server waarvan meerdere bedrijven gebruik maken. U heeft dus niet te maken met eenmalige grote investeringen en het huren van serverruimte is bij ons inclusief de benodigde software. Laat u onafhankelijk adviseren door Spinware bij het maken van de beste keuze voor uw bedrijf in Rotterdam.

Efficiëntie

Alle servers van Spinware staan in het centrale datacenter waardoor het beheer van de servers zeer efficiënt is. Van alle data wordt met grote regelmaat een centrale back-up gemaakt en de centrale virus scan server zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande bestanden worden gescand. De spam server van Spinware werkt optimaal en voor alle bedrijven waaronder de bedrijven in Rotterdam die bij ons zijn aangesloten. Op deze manier kunnen onze systeembeheerders en netwerkbeheerders zeer efficiënt te werk gaan hetgeen én financiële voordelen met zich meebrengt én de veiligheid van uw data is gegarandeerd.

Veiligheid

Uw data mag natuurlijk niet verloren gaan! Daarom zorgt Spinware voor optimale veiligheid van al uw gegevens van uw bedrijf in Rotterdam. Verlies van een desktop of laptop leidt daarom niet voor het verloren gaan van uw data. Immers, alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware Solutions. Ook bij calamiteiten zoals brand gaan uw gegevens niet verloren omdat de back-up van alle data plaats vindt op een beveiligde locatie.

Heeft u interesse in onze diensten, zoekt u een betrouwbaar ICT-bedrijf voor netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen voor uw bedrijf in Rotterdam? Spinware Solutions in Den Haag is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Netwerkbeheer, systeembeheer en andere ICT-oplossingen

Naast diensten op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer kunt u bij Spinware terecht voor tal van andere ICT-oplossingen. Als ICT-bedrijf bieden wij u een breed dienstenpakket. Natuurlijk adviseren wij u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf in Rotterdam, toegespitst op uw wensen en uw situatie. Wij adviseren over de beste keuze op het gebied van anti-virus software. Daarnaast maken wij software applicaties op maat en adviseren wij u over de keuze van de server die het beste bij uw wensen en bedrijf past zoals keuze tussen een eigen server of een gedeelde server.

Neem contact op het Spinware Solutions als u meer informatie wilt over onze diensten, een netwerkbeheerder of systeembeheerder nodig heeft, of een afspraak wilt maken voor een eerste gesprek over de mogelijkheden en tarieven. Wij staan graag voor u klaar en adviseren u vrijblijvend én zoveel mogelijk onafhankelijk zodat u de voor u en uw bedrijf de beste keuze kunt maken.

Zie ook: Systeembeheerder Gouda | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Leiden


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw netwerkbeheerder in Rotterdam

Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw netwerkbeheerder? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw netwerkbeheerder in Rotterdam graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over netwerkbeheer in Rotterdam?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”