Spinware Solutions "Spinware is voor ons de ideale systeembeheer partner."
- Partell -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Leiden

Bent u op zoek naar een systeembeheerder in Leiden? Zoek dan niet verder, Spinware Solutions heeft ook voor uw bedrijf een oplossing op maat. Wij nemen de taken van een systeembeheerder in uw bedrijf graag over. U hoeft geen personeel meer in te huren en u bent verzekerd van een efficiënte en kostenbesparende oplossing. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar klantspecifieke oplossingen voor systeembeheer in Leiden!

Als systeembeheerder in Leiden bieden wij u onder meer een virtuele kantooromgeving. Dit is vooral ideaal voor kantoren zonder eigen systeembeheerder die ICT willen uitbesteden. De virtuele kantooromgeving is vanuit iedere locatie beschikbaar, waardoor uw medewerkers vanaf iedere gewenste locatie kunnen (samen)werken. Of dit nu op kantoor, thuis of onderweg is. Met Spinware Solutions kunt u dus flexibel en efficiënt werken!

Betrouwbaar systeembeheer in Leiden

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Een traditionele systeembeheerder installeert graag voor u een server met complexe software voor o.a. updates, back-ups en virusscans om deze vervolgens zelf te beheren tegen een forse prijs. Als ondernemer weet u vaak niet waar u aan toe bent en zijn de gerelateerde kosten u onduidelijk. Als betrouwbare systeembeheerder in Leiden pakken wij het graag anders aan.

Wij nemen graag het beheer van uw server over voor een vast bedrag per maand. Hierdoor houdt u grip op de kosten en is er voor ons ook geen prikkel om het onnodig ingewikkeld te maken. Bij Spinware Solutions huurt u een stukje serverruimte inclusief de benodigde software en hoeft u dus nooit grote eenmalige investeringen te maken. Dit noemen wij gewoon goed systeembeheer, maar dan zonder kleine lettertjes!

Betrouwbaar én flexibel

Een systeembeheerder draagt o.a. verantwoordelijkheid voor het beheer, de veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk. Maar een systeembeheerder kan meer voor u doen. Zo kan de een systeembeheerder zich alleen bezighouden met software installaties, maar ook met uw gehele netwerkbeheer.

Bij Spinware Solutions kunt u zelf bepalen welke invulling wij zullen geven aan de functie van systeembeheer. U heeft bij ons onder meer de mogelijkheid om een stukje serverruimte te huren. Op deze server kunnen u en uw medewerkers vanaf iedere locatie inloggen. U heeft zo al uw bestanden, bedrijfsapplicaties en e-mail op iedere locatie voorhanden. Dit is een zeer goede oplossing als u alles uit uw werkplek wilt halen.

Wij kunnen u tevens support bieden bij zaken als zakelijk internet. Een snel en betrouwbaar wifi-netwerk is immers noodzakelijk voor een goed werkende ICT-infrastructuur. Wij kunnen bijvoorbeeld, afhankelijk van de huidige infrastructuur, het volledige traject verzorgen: van aanleg van de bekabeling tot de levering en installatie van de verbinding inclusief routers, modems, switches en firewall. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over de benodigde hardware en software voor uw organisatie, zodat u uw (online) werkplek zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor de aanschaf, configuratie en implementatie van alle hardware. Als u het prettig vindt om één aanspreekpunt te hebben voor uw complete IT-werkplek, dan is dit een goede oplossing! Doordat wij een groot netwerk van nationale en internationale distributeurs hebben, kunnen wij u bekende en onbekende hardware merken leveren tegen gunstige prijzen.

Andere mogelijkheden naast systeembeheer in Leiden

Wij kunnen de functies van een systeembeheerder geheel of gedeeltelijk overnemen; de keuze is aan u. Naast systeembeheer in Leiden kunt u bij ons ook andere producten en diensten afnemen. Neem bijvoorbeeld onze software voor Cliënt Relatie Management. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke CRM software ‘SpinOffice’ genaamd, kunt u het contact met uw klanten optimaal benutten. Deze tool, een combinatie van relatiebeheer en documentbeheer, maakt het mogelijk om werkprocessen en informatie te structureren. Het is een daarom een mooie aanvulling op Microsoft Office.


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Leiden

Is uw bedrijf gevestigd in Leiden of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Leiden graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Zie ook: Systeembeheerder Alphen aan den Rijn | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Pijnacker

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Leiden?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”