ICT oplossingen "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheer Zoetermeer

Voor bedrijven in Zoetermeer biedt Spinware Solutions ICT oplossingen en verzorgt het netwerkbeheer en systeembeheer. Tegen een vast tarief per maand per gebruiker geniet u alle voordelen van een professioneel  ICT bedrijf zodat u zelf geen dure netwerkbeheerder en systeembeheerder hoeft in te huren of in dienst te nemen. Onze netwerkbeheerders zijn altijd op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkelingen en worden continue bijgeschoold. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bedienen een wijde regio waaronder ook bedrijven in de sector van het midden- en kleinbedrijf in Zoetermeer. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze diensten, meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een informatief en adviserend gesprek.

De voordelen van Spinware Solutions

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Spinware Solutions stelt de belangen van de klant voorop. Wij adviseren u daarom zoveel mogelijk onafhankelijk voor wat betreft de beste ICT oplossingen voor uw bedrijf in Zoetermeer. Spinware vindt transparantie en betrouwbaarheid belangrijk, is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en werkt efficiënt en veilig. Naast de diensten van onze netwerkbeheerders en systeembeheerders kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten zoals het ontwerpen van speciaal op uw wensen afgestemde software applicaties. Wij hanteren een prima prijs/kwaliteit verhouding. Neem contact op met Spinware voor vrijblijvende informatie.

Kosten en transparantie

De kosten van onze diensten op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer bestaan uit een vast maandelijks tarief per gebruiker. U komt niet voor onverwachte grote uitgaven te staan en hoeft ook niet eenmalig een grote investering te doen. Transparant en helder. Omdat onze systeembeheerders en netwerkbeheerders altijd op de hoogte zijn van de nieuwe technologieën hoeft u geen kosten te maken voor bijscholing van uw personeel of een eigen systeembeheerder/netwerkbeheerder in dienst te nemen bij uw bedrijf in Zoetermeer. Voor meer informatie over de tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen met Spinware Solutions, of maak een afspraak voor een informatief gesprek.

Betrouwbaarheid en bereikbaarheid

De betrouwbaarheid van Spinware Solutions uit zich onder meer in een prettige samenwerking waarbij wij uw belangen op de eerste plaats zetten. Bereikbaarheid is daarbij van groot belang en daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook als zich calamiteiten voordoen in de avond, in het weekend of tijdens feestdagen zijn wij bereikbaar via een speciaal daarvoor beschikbaar noodnummer. U kunt er zeker van zijn dat u altijd over uw netwerk en data kunt beschikken, hetgeen immers voor u en uw bedrijf in Zoetermeer van het groot belang is.

Veiligheid data

De informatie van en over uw bedrijf in Zoetermeer dient veilig te worden bewaard en beheerd. Spinware Solutions zorgt voor optimale veiligheid van al uw gegevens en bestanden. Alle data staat in het beveiligde datacenter van Spinware zodat bestanden niet verloren gaan. Ook als er zich calamiteiten voordoen zoals brand is uw data bij ons veilig. Laptop verloren of desktop stuk? Voor Spinware vormt dat geen probleem. Wij zorgen voor dagelijkse updates zodat u altijd kunt beschikken over de meest recente gegevens, zelfs bij verlies van computerapparatuur.

Efficiëntie

Alle servers die door Spinware worden beheerd staan in een centraal datacenter en daardoor is het beheer van de servers uiterst efficiënt. Van alle data wordt een centrale back-up gemaakt. De centrale virus scan server scant alle ingaande en uitgaande bestanden zodat virussen geen kans krijgen. De spamserver van Spinware Solutions werkt voor alle aangesloten bedrijven, ook voor uw bedrijf in Zoetermeer. Door deze efficiënte werkwijze kunnen onze netwerkbeheerders en systeembeheerders hun werk optimaal uitvoeren tegen een aantrekkelijk tarief.

Een ICT bedrijf voor het midden- en kleinbedrijf

Spinware Solutions in Den Haag is u graag van dienst als ICT bedrijf voor uw bedrijf in Zoetermeer. Wij maken software en applicaties op maat en bij ons kunt u kiezen uit een eigen server of een server die wordt gedeeld met andere bedrijven. Wij adviseren u graag -onafhankelijk- bij deze keuze. Wilt u kosten besparen op netwerkbeheer en systeembeheer informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Spinware. Wij adviseren u graag en zoveel mogelijk onafhankelijk over de mogelijkheden en tarieven. Een netwerkbeheerder van Spinware Solutions zorgt ervoor dat uw netwerk optimaal is beveiligd en prima werkt zodat daar zelf geen omkijken naar heeft. Problemen met het netwerk of andere ICT problemen lossen wij voor u op, ook buiten kantooruren.

Zie ook: Systeembeheerder Gouda | Systeembeheerder Den Haag | Systeembeheerder Leiden


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Zoetermeer

Is uw bedrijf gevestigd in Zoetermeer of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Zoetermeer graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Zoetermeer?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”