Spinware Solutions "Onze medewerkers kunnen altijd en overal veilig inloggen en werken."
- Plus Projects -
Vraag informatie aan


Systeembeheerder Dordrecht

Het beheren van een ICT omgeving kost tijd. Niet alleen het beheren op zich, maar ook het volgen van de ontwikkelingen en hier vervolgens op inspelen. Zeker voor een relatief kleine onderneming, waar andere werkzaamheden een hogere prioriteit hebben, kan het in de arm nemen van een externe ICT partner een aanwinst voor uw bedrijf zijn. Spinware Solutions B.V. kan het ICT bedrijf zijn waar u naar op zoek bent. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw bedrijf in Dordrecht kunnen betekenen en welke voordelen het heeft om met ons samen te werken.

Focussen op werkzaamheden die echt belangrijk zijn

Zorgeloos werken
Een vast aanspreekpunt voor alle vragen
24/7 bereikbaar voor support
Snelle hulp van onze eigen helpdesk
Betrouwbaar en transparant
Uw data is bij ons veilig
Vast bedrag per gebruiker per maand
U komt nooit voor verrassingen te staan
Meer weten?

Neem contact op

Als u met ons als externe ICT partner in zee gaat, nemen wij als het ware alle taken van een systeembeheerder voor onze rekening. Wij hosten uw server in een extern datacenter in Rotterdam, waar wij ervoor zorgen dat uw data veilig wordt opgeslagen. Dit betekent echter niet dat uw data voor u niet meer toegankelijk is. U bent en blijft natuurlijk de eindgebruiker, dus uw gegevens zijn op ieder moment, vanaf iedere locatie voor u toegankelijk. Bovendien zijn uw gegevens volkomen veilig, zelfs als er gegevens op uw computer of back up verloren gaan. Wij presenteren ons graag als een betrouwbare, b die op een efficiënte en veilige manier omgaat met uw data en gegevens.

En het belangrijkste, bijkomende voordeel: u hoeft geen aandacht meer te besteden aan het beheren van uw ICT omgeving, want dat doen wij voor u! Kortom: wij nemen u al uw ICT zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de werkzaamheden die voor uw bedrijf uit Dordrecht echt belangrijk zijn.

Waarom kiezen voor een ICT partner?

Maar waarom zou u moeten kiezen voor een externe ICT partner? Wij geven u twee argumenten:

  • Kostenbesparing
  • Complexiteit van ICT

Het besparen van kosten is natuurlijk altijd een aantrekkelijk voordeel. Als u het netwerkbeheer door ons laat uitvoeren, hoeft u in Dordrecht geen netwerkbeheerder in huis te hebben of er een in te huren tegen een hoog uurtarief. Maar wat ons betreft, is vooral het tweede argument van belang. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razendsnel. Om uw bedrijf optimaal te laten presteren, is het belangrijk om uw ICT omgeving up to date te houden. Hiervoor moet u de ontwikkelingen op de voet volgen. Maar dat kost tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere werkzaamheden besteedt. En daarom is Spinware Solutions B.V. daar om deze werkzaamheden van u over te nemen.

ICT advies nodig? Wij helpen u graag!

Spinware Solutions B.V. is al meer dan vijftien jaar actief in de ICT. In die jaren hebben we behalve veel ervaring, ook veel kennis opgedaan. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om u te kunnen voorzien van advies over diverse ICT oplossingen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht als u meer wilt weten over:

  • Het wel of niet uitbesteden van uw systeembeheer
  • Wel of niet in de ‘cloud’
  • De beveiliging van uw bestanden en software

Ook voor onze klanten uit Dordrecht zijn we bereikbaar met vragen of problemen. Tijdens werktijden kunt u terecht bij onze servicedesk: deze is geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 070-3115402. In geval van uiterste nood kunt u ook buiten deze uren bij ons terecht. Via dit nummer wordt u buiten deze uren met een van onze collega’s doorverbonden. Wij staan u namelijk graag te hulp als u te maken hebt met een urgent probleem.

Een standaard oplossing? Absoluut niet!

Om uw ICT omgeving zo goed mogelijk te kunnen beheren, ontwikkelen we bij Spinware Solutions B.V. voor iedere klant een oplossing op maat. Allereerst maken we een inventarisatie waardoor uw werkzaamheden, wensen en eisen duidelijk worden. Op basis hiervan kijken we welke oplossing het beste bij uw bedrijf in Dordrecht past. Hierdoor sluit de ICT oplossing altijd aan op uw bedrijf en uw specifieke werkzaamheden.

Externe ICT partner: een aanwinst voor uw bedrijf

Wilt u graag meer weten over ons IT bedrijf? Of heeft u een specifieke vraag die u graag door ons beantwoord wilt hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Zoals u hebt kunnen lezen, zijn wij bereikbaar via onze servicedesk, maar u kunt ook contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Deze vindt u op onze website. Als u uw gegevens en uw vraag invult, nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Ook voor advies over een ICT vraagstuk kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar om u passend en vrijblijvend advies te geven over de oplossingen die wij u in Dordrecht kunnen bieden op ICT gebied. Als u in de buurt bent van ons kantoor in Den Haag nodigen wij u graag uit om een kopje koffie te komen drinken. Wij laten u graag onze werkruimte zien!

Zie ook: Systeembeheerder Gouda | Systeembeheerder Hoek van Holland | Systeembeheerder Leiden


Team Spinware

Over ons

Al sinds 1999 biedt Spinware Solutions slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB in Zuid-Holland: van systeembeheer, netwerkbeheer en terminal server werkomgevingen tot werkplekbeheer en kantoorautomatisering.

Ons team bestaat uit een mix van professionals op het gebied van systeembeheer, databases- en softwareontwikkeling, webapplicaties, CRM consultancy, sales, marketing, projectmanagement en customer service.


Spinware Solutions

Uw systeembeheerder in Dordrecht

Is uw bedrijf gevestigd in Dordrecht of omstreken en zoekt u de optimale oplossing voor uw systeembeheer? Dan zit u goed bij Spinware Solutions. Wij nemen uw systeembeheer in Dordrecht graag uit handen, geheel danwel gedeeltelijk, en wij zorgen ervoor dat het werkt. Indien u hulp nodig heeft of nog specifieke vragen over onze producten en diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Vast tarief

We rekeken een vast tarief per werkplek per maand. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7 monitoring

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Betrouwbaar & transparant

Uw data is bij ons veilig. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Wilt u meer weten over systeembeheer in Dordrecht?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Onze IT-specialist Rudolf Philipse bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Rudolf Philipse

Rudolf Philipse
IT-specialist

“Spinware, een einde aan al uw ICT zorgen!”